Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sin Cindy Crawford dviguje prah

22. 2. 2020; 09.00
Avtor: T. J.
presley gerber

Presley Gerber foto: Profimedia

Presley Gerber, sin slovite 53-letne manekenke in igralke Cindy Crawford ter 57-letnega poslovneža in nekdanjega manekena Randeja Gerberja, se je odločil za novo tetovažo.

To seveda ne bi bilo nič neobičajnega, če si najnovejšega telesnega okraska ne bi omislil kar na obrazu! Presley, ki se je podal po stopinjah svojih staršev in si kruh služi kot maneken, se počuti nerazumljenega oziroma napačno razumljenega. In očitno je začutil potrebo po tem, da ta svoj občutek deli s svetom, saj si je dal na desno lice, pod očesom, tetovirati napis »misunderstood«. Dvajsetletnik, ki je proces nastajanja tetovaže objavil na Instagramu, je očitno dobro vedel, da bo s tem dvignil ogromno prahu, zato se je v videu že vnaprej zagovarjal oziroma branil svojo neobičajno odločitev.

Presley Gerber foto: Profimedia

»Ne veste, kako se počutim. Ne živite v moji glavi,« je pojasnil, nato pa pokazal na tatu in »zagrozil«: »Če ima kdo povedati kakšno sranje o tem ali o čem drugem, o moji družini ali o tem, kako sem odraščal … Dal ti bom svoj naslov, da se boš lahko oglasil pri meni in mi to povedal v obraz.« Pogumen fant, ni kaj! Mimogrede, brat obetavne 18-letne manekenke Kaie Gerber tokrat ni prvič obiskal tetovatorja. Nasprotno, njegove roke so polne tatujev, tetovaže pa si je omislil tudi na spodnji desni strani trebuha, na levi strani prsi in tudi na vratu. A to očitno še ni dovolj … Le upamo lahko, da mu najnovejši okrasek ne bo škodil na manekenski poti in da se bo končno začel počutiti razumljenega.  

prejšnji članek
Na Evroviziji nas bo zastopala Ana Soklič!
Svet slavnih
Na Evroviziji nas bo zastopala Ana Soklič!
naslednji članek
Mario Galunič je strasten bralec
Svet slavnih
Mario Galunič je strasten bralec