pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na Evroviziji nas bo zastopala Ana Soklič!

22. 2. 2020; 10.06
Avtor: V.M.
ema

Lina in Ana foto: MMC

Ste spremljali izbor EMA 2020? Kdo izmed dvanajstih tekmovalcev vas je najbolj navdušil? Rezultati glasovanja so sledeči …

Pod voditeljsko taktirko vsestranskega Klemna Slakonje se je odvil s presenečenji začinjen zabaven glasbeni večer. Letošnje leto se je na izboru EMA 2020 pomerilo kar dvanajst izvajalcev, desetim izbranim sta se pridružila še novinca, ki sta zmagala na izboru Ema FREŠ. Prvi je na oder stopil Simon Vadnjal, slednjemu pa so sledili Saška, Gaja Prestor, Ana Soklič, Inmate, Manca Berlec, Tinkara Kovač, Božidar Wolfand - Wolf, Parvani Violet, Klara Jazbec, IMSET in Lina Kuduzović.

Ste si jagodni izbor nastopajočih ogledali tudi vi? Kdo vas je najbolj prepričal?

Sistem letošnjega glasovanja je bil enak kot lani – po predstavitvi vseh skladb je tričlanska žirija, ki so jo sestavljale Darja Švajger, Nuša Derenda in Maja Keuc, izbrala dve superfinalistki, ki sta se predstavili še enkrat, med njima pa so imeli gledalci in poslušalci s telefonskim glasovanjem priložnost izbrati zmagovalca.

Rezultati uradnih rezultatov letošnjega tekmovanja so sledeči, superfinalistki sta postali Ana Soklič in Lina Kuduzović.  Velika zmagovalka letošnjega izbora je tako postala Ana Soklič!

Ste zadovoljni z izborom?

foto: MMC

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
naslednji članek
Sin Cindy Crawford dviguje prah
Svet slavnih
Sin Cindy Crawford dviguje prah