svoboda, veselje, sreča Dobra karma

Osupljive misli o obilju in načini, ki ga ...

Simon Kukec Svet24.si

Ste ga videli? Na lastno pest je zapustil ...

jankovic ceferin bobo 2 Reporter.si

Zoran Janković svojega nekdanjega odvetnika ...

klop, klopi Svet24.si

Najbolj nevarna "zverina" v Sloveniji prebujena in...

20200219-00990349 Necenzurirano

Med epidemijo še čistka v policiji

Boris in Sebastian Cavazza Odkrito.si

Kri ni voda

MIHA ROBNIK na crnem 5 Njena.si

MasterChef: To se je zgodilo, ko je javno razgalil...

Kaj se dogaja z zaljubljenim Adijem Smolarjem?
| Revija Zvezde Lady

Kaj se dogaja z zaljubljenim Adijem Smolarjem?

angelček, instagram

V zadnjem času je odpovedal kar nekaj koncertov ...

Adi Smolar je eden najbolj vsestranskih ustvarjalcev. Kot kantavtor je skoval številne zimzelene uspešnice, ki jih na koncertih rad deli s svojimi oboževalci. Najraje ima manjše, bolj intimne dvorane, kjer se jim lahko bolj posveti. Zato so se mnogi ustrašili, ali je kaj narobe, ko je v zadnjem času odpovedal kar nekaj koncertov.

Obrnili smo se nanj in na njegovega menedžerja Mikija Šarca, ki sta nas potolažila: »Vse je v redu. Adi si je vzel nekaj ustvarjalnega oddiha, da se lahko v miru posveti novim projektom. Tega pa ne more storiti, če ima vse dneve zapolnjene z obveznostmi in se ne more umiriti.«

Izvedeli smo, da se je Korošec, ki je lani konec marca praznoval 60. rojstni dan, lotil zelo zahtevnega projekta – pisanja romana. Glede datuma izida je zelo skrivnosten, ravno pa tudi noče govoriti, kaj se dogaja v njegovem zasebnem življenju. »Živim vsakdanje in preprosto,« je bil skromen. Mi pa smo izvedeli, da je že nekaj časa zaljubljen v mično damo, ki mu lepša dneve. Zelo pa je ponosen tudi na svoja otroka, ki sta oba prvošolca: starejši sin je zelo uspešen bruc na fakulteti in niza same odlične ocene, mlajši pa je v prvem letniku srednje šole. Adi pa je zadovoljen z vsem lepim, kar se mu dogaja tako zasebno kot poslovno.