Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenec, ki je navdušil z receptom za vroče picke, bo kuhal na TV

28. 2. 2020; 12.00
Avtor: K.M.
Masterchef 2020, Miha Robnik

Miha Robnik foto: Tomo Jeseničnik/POP TV

Miha Robnik je širši javnosti znan po svojem YouTube kanalu Dans Fotr Kuha, kjer najdete recepte, kot so zamaščena jetra, svinja pijana, štajerska potica, ločeni lignji piškin dim, oprosti froštik in najbolj znan med njimi, vroče picke.

Številni ga tako zagotovo poznajo po že omenjenem video receptu za vroče picke, ki si ga lahko ogledate spodaj. Ta video je namreč dosegel že več kot 268.815 ogledov, med gledalci in navdušenci nad komičnimi recepti pa so tako Slovenci kot tudi prebivalci preostalih balkanskih držav. POP TV pa je zdaj sporočil, da bo Miha eden izmed tekmovalcev, ki se boto v letošnji sezoni preizkusili v kuharskem šovu MasterChef. 

"Miha se je kuhe lotil po ločitvi, da se je lažje povezal s sinovoma. Takrat je tudi začel nastajati vlog Dans fotr kuha. Svojo kuhinjo opiše z besedami: v njej vlada kreativni kaos. A včasih se mu zgodi pravi kaos, saj je jutranjo kavo že »sladkal« s citronko ali pa šest ur pekel pečenko in na koncu ugotovil, da je pokvarjena, a na srečo je ni zaužil. Kot kuharsko specialiteto navede turško kavo, sodnike pa bo navdušil s hitrim učenjem," so zapisali ustvarjalci oddaje MasterChef v uradni predstavitvi 39-letnega tekmovalca. 

prejšnji članek
Polenta z ajdo Naše none je inovacija leta 2020
Zdravje
Polenta z ajdo Naše none je inovacija leta 2020
naslednji članek
Špela Grošelj je bila kar naenkrat videti drugače
Svet slavnih
Špela Grošelj je bila kar naenkrat videti drugače
#obraziavenija
obraziavenija