foto: Arhiv
Kulinarični strokovnjaki zadnja leta ponovno odkrivajo možnosti njene uporabe in predstavitve na sodobnejši način. Mlinotest je šel celo nekoliko dlje in ponudil Polento z ajdo Naše none, kjer sta združena dva najpristnejša okusa slovenske tradicije – slovenska koruza poltrdinka in aromatičnost ajde. Njena boljša prehranska sestava in poseben okus sta prepričala tudi Inštitut za nutricionistiko, ki ji je letos podelil Nagrado za inovativnost v skupini žitnih izdelkov in naslov Naj živilo 2020, saj podpira zdravje in prispeva k prijaznosti do potrošnikov ali okolja. Polenta z ajdo Naše none je odličen vir prehranskih vlaknin, njeno aromatičnost in zlato rumeno barvo pa ohranjajo s predkuhanjem celih zrn koruze v pari, ki jih šele nato zmeljejo. Polenta naših babic tako zadovolji vsak okus, saj je hitro pripravljena v pičlih treh minutah. V Mlinotestu so nanjo še posebej ponosni, saj je potrditev njihovega truda za ohranjanje 150 letne tradicije, skrbi za kakovostne izdelke in inovativne jedi po meri novih časov.
##IMAGE-1099378##
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.