Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenske serije kritizirajo samo zavistneži?

3. 3. 2020; 09.15
Avtor: V.M.
nina-ivanič-kot-dragica-trošt

Nina Ivanič kot Dragica Trošt foto: POP TV

Slovenski igralci se ne mudijo zgolj na odrskih deskah. Mnogi svoj talent predstavijo širši publiki tudi preko priljubljenih slovenskih serij, pri čemer so deležni tudi očitkov, da so del nekvalitetnega žanra. Kaj o tem meni igralka Nina Ivanič?

Ste si sinoči ogledali novo originalno slovensko serijo Najini mostovi? Kakšna se vam zdi? Medtem ko igralska zasedba že ustvarja drugo sezono, nas bodo liki pred malimi zasloni popeljali skozi uvodne strani in poskrbeli, da bomo skupaj z njimi dihali in veselili novih peripetij v Vipavski dolini.

No, a četudi imajo slovenske serije zajetno število navdušenih gledalcev, pa nekateri vendarle radi priložijo kakšno pikro na račun tovrstnega umetniškega ustvarjanja. Slednje je v večerni oddaji Svet na kanalu A omenila tudi voditeljica Nuša Lesar, ki je pred pričetkom serije poklepetala z igralko Nino Ivanič, ki v seriji upodablja medicinsko sestro Dragico Trošt.

Najini mostovi, družina Furlan, Rok Kunaver, Aleš Valič, Anja Drnovšek, Robert Korošec, Darja Reichman foto: POP TV/ Ksaver Šinkar

Kot je izpostavila Nuša, nekateri pravijo, da serije, kakršne denimo vrtijo tudi na POP TV, niso kvaliteten žanr, navkljub temu, da je v tovrstna snemanja vloženega veliko truda in talenta. In kaj na to poreče igralka z 20-letno kariero?

»To lahko izjavi samo nekdo, ki ni pri projektu. Predvsem pa to izjavljajo ljudje, iz katerih veje zavist. Ker pri takšnih projektih, tako dobro pripravljenih, pri takem načinu dela, enostavno ne moreš reči, kot to, da je to resnično dobra stvar,« je pojasnila Nina, ki pri tokratnem projektu vidi dodano vrednost tudi v izvrstno dodelanih utrinkih iz preteklosti, s katerimi so obogatili in popestrili serijo Najini mostovi.

Nina Ivanič kot Dragica Trošt

Nina Ivanič kot Dragica Trošt foto: Pop TV

prejšnji članek
Hči Aleksandre Popović pomagala brezdomcu
Svet slavnih
Hči Aleksandre Popović pomagala brezdomcu
naslednji članek
Luka Dončić vstop v polnoletnost proslavil s to zvezdnico
Svet slavnih
Luka Dončić vstop v polnoletnost proslavil s to zvezdnico