Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Odpovedan tudi dobrodelni dogodek

9. 3. 2020; 09.27
Avtor: K.M.
drago grubelnik smucanje

foto: M24

V petek bi moral v Kranjski Gori potekati dobrodelni veleslalom, ki pa je zdaj popolnoma odpovedan.

Slovensko smučarsko in širšo javnost je novembra leta 2015 pretresla novica, da je v prometni nesreči na avstrijskem ledeniku umrl nekdanji slovenski smučar Drago Grubelnik. Njegovi smučarski kolegi takrat niso počivali in so že v začetku leta 2016 organizirali dobrodelni Grubin memorial v Kranjski Gori, ki bi moral letos potekati že petič, a je zdaj zaradi odredbe države, v celoti odpovedan. Odpovedan je tako tudi spremljevalni koncert. 

"Zaradi nastale situacije in prisotnosti korona virusa v naši državi ter upoštevanju navodil Ministrstva za zdravje in NIJZ - Nacionalnega inštituta za javno zdravje sporočamo, da je dogodek GRUBIN MEMORIAL v Kranjski Gori ta petek, 13. marca, V CELOTI ODPOVEDAN! Potrudili se bomo, da prihodnje leto tako na snegu kot velikem odru uresničimo to, kar nam na žalost višja sila letos preprečuje. Zahvaljujemo se vam za vso do sedaj izkazano podporo v medijih. Verjamemo, da bomo celotno zgodbo Grubinega memoriala skupaj uspešno izpeljali čez leto dni - kot uverturo v jubilejni 60. Pokal Vitranc," so sporočili organizatorji. 

Ob tem vse, ki so se na dobrodelno tekmo že prijavili, naprošajo, da sporočilo, ali želijo, da se znesek vrne, ali ga želijo donirati družini Rajh. Ob tem pa sporočajo, da se je večina sponzorjev in donatorjev že odločila, da sredstva kljub odpovedi memorala nameni družini. 

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
naslednji članek
Raiven ni več videti tako
Svet slavnih
Raiven ni več videti tako