Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pevec zapustil skupino New Game Over

10. 3. 2020; 05.00
Avtor: V.M.
New Game Over 1

New Game Over foto: Agencija Ekskluzivno

Oboževalci so se spraševali ali je nepričakovan odhod zanetil prepir …

Skupino New Game Over je zapustil Alen Hasanagić, pevec, ki se je Denis Vučaku in Marku Popoviću pridružil leta 2013, leto po tem, ko se je od zasedbe poslovil Steffanio. Da se nekaj dogaja, so opazili tudi Alenovi spletni prijatelji, ki so pevca kar naravnost pobarali ali se je med njim in pevskima kolegoma vnel prepir. Ker je bilo vprašanj na to temo preprosto preveč, je tako sklenil, da na družbenem omrežju poda uradno izjavo.

New Game Over foto: PR

Kot je pojasnil, je v letih skupnega dela občasno res prišlo do manjših nesoglasij, ki so jih tudi hitro rešili, ni bil pa to razlog za zapustitev skupine. »Skupino sem zapustil zaradi tega, ker se v zadnjih šestih mesecih enostavno nisem več počutil enako kot pred tem. Začutil sem, da delam to na silo in zato sem se odločil, da raje temu naredim konec, kot pa da trpim jaz in posledično naši nastopi,« je pojasnil Alen in poudaril, da je kolegoma hvaležen za priložnost in vse, kar sta ga v minulem času naučila.

»Ponosen sem na vse naše komade, ki smo jih skupaj posneli in vesel, da bodo del slovenske glasbene zgodovine. S tem se moje glasbeno ustvarjanje in nastopanje ne končuje, ampak se samo seli na drugačne odre.«

Alen Hass

Alen Hass foto: osebni arhiv

prejšnji članek
Kaj se dogaja z Vito Mavrič?
Svet slavnih
Kaj se dogaja z Vito Mavrič?
naslednji članek
Z rastlinami nad bolezni
Zdravje
Z rastlinami nad bolezni