mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

7-letna hči Robbieja Williamsa že piše pesmi

25. 3. 2020; 09.00
Avtor: T. J.
Robbie Williams

Robbie Williams foto: Profimedia

Pred kratkim je 46-letni zvezdnik, ki je s 40-letno ameriško igralko Aydo Field poročen slabih deset let, izjavil, da je njegova najstarejša hčerka dokazala, da je podedovala njegovo nadarjenost za ustvarjanje glasbe.

Angleški glasbenik Robbie Williams je ponosen očka štirih otrok, sedemletne Theodore Rose, petletnega Charltona Valentina, 18-mesečne Colette Josephine in Beauja Benedicta Enthovna, ki je luč sveta ugledal pretekli mesec. Pred kratkim je 46-letni zvezdnik, ki je s 40-letno ameriško igralko Aydo Field poročen slabih deset let, izjavil, da je njegova najstarejša hčerka dokazala, da je podedovala njegovo nadarjenost za ustvarjanje glasbe. Čeprav je stara komaj sedem let, je Theodora, ki jo Robbie ljubeče kliče Teddy, že začela pisati besedila pesmi.

Robbie Williams s hčerko Theodoro »Teddy« Rose foto: Profimedia

»Moja hčerka že zdaj piše pesmi. To je izjemno. Jaz pa si lastim zasluge za tisto, kar piše,« so v kolumni Bizarre, ki jo objavlja britanski tabloidni dnevnik The Sun, citirali njegovo izjavo iz neke ameriške televizijske oddaje. Robbie pa svoje prvorojenke tokrat ni prvič pohvalil. Pred kratkim je za britanski tabloidni časnik Daily Star, natančneje za kolumno Wired, namreč priznal, da ni najbolj nadarjen pevec v družini: »Moja hčerka je bolj nadarjena od mene. Teddy je resnično osupljiva pevka. Že zdaj ima izjemen posluh, to je neverjetno.«  

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?
naslednji članek
Blaž Švab o odnosu z Darjo Gajšek
Svet slavnih
Blaž Švab o odnosu z Darjo Gajšek