ženska Dobra karma

To so značilnosti ljudi, ki so rojeni aprila

Simon Kukec Svet24.si

Ste ga videli? Na lastno pest je zapustil ...

jankovic ceferin bobo 2 Reporter.si

Zoran Janković svojega nekdanjega odvetnika ...

Janša kongres govor Svet24.si

Janša napada, NSi zadevo prepušča ...

20200219-00990349 Necenzurirano

Med epidemijo še čistka v policiji

Boris in Sebastian Cavazza Odkrito.si

Kri ni voda

MIHA ROBNIK na crnem 5 Njena.si

MasterChef: To se je zgodilo, ko je javno razgalil...

7-letna hči Robbieja Williamsa že piše pesmi
| T. J.

7-letna hči Robbieja Williamsa že piše pesmi

Robbie Williams, Profimedia

Pred kratkim je 46-letni zvezdnik, ki je s 40-letno ameriško igralko Aydo Field poročen slabih deset let, izjavil, da je njegova najstarejša hčerka dokazala, da je podedovala njegovo nadarjenost za ustvarjanje glasbe.

Angleški glasbenik Robbie Williams je ponosen očka štirih otrok, sedemletne Theodore Rose, petletnega Charltona Valentina, 18-mesečne Colette Josephine in Beauja Benedicta Enthovna, ki je luč sveta ugledal pretekli mesec. Pred kratkim je 46-letni zvezdnik, ki je s 40-letno ameriško igralko Aydo Field poročen slabih deset let, izjavil, da je njegova najstarejša hčerka dokazala, da je podedovala njegovo nadarjenost za ustvarjanje glasbe. Čeprav je stara komaj sedem let, je Theodora, ki jo Robbie ljubeče kliče Teddy, že začela pisati besedila pesmi.

Foto: Profimedia - Robbie Williams s hčerko Theodoro »Teddy« Rose

»Moja hčerka že zdaj piše pesmi. To je izjemno. Jaz pa si lastim zasluge za tisto, kar piše,« so v kolumni Bizarre, ki jo objavlja britanski tabloidni dnevnik The Sun, citirali njegovo izjavo iz neke ameriške televizijske oddaje. Robbie pa svoje prvorojenke tokrat ni prvič pohvalil. Pred kratkim je za britanski tabloidni časnik Daily Star, natančneje za kolumno Wired, namreč priznal, da ni najbolj nadarjen pevec v družini: »Moja hčerka je bolj nadarjena od mene. Teddy je resnično osupljiva pevka. Že zdaj ima izjemen posluh, to je neverjetno.«