Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tina Gorenjak odkrito o svojem boju z rakom

21. 4. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
Tina Gorenjak 1

tina gorenjak foto: Ksaver Šinkar

Slovenska igralka je pred letom dni prvič iskreno spregovorila o hudi bolezni, ki jo je doletela. Zdaj se je odločila, da bo s sledilci delila stvari, ki so ji pomagale.

Tina Gorenjak je za rakom dojk zbolela pred šestimi leti, a so vse do lani za njen boj vedeli le družina in najbližji prijatelji. Lani je v sklopu plesne oddaje Zvezde plešejo prvič spregovorila o raku, nekaj stvari pa je zaupala tudi za Njena.si. Več o tem si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

Zdaj v času koronavirusa, ko so odpadle številne operacije in tudi obiski različnih zdravilcev niso mogočni, se je Tina odločila, da nekaj stvari, ki so pomagale njej, deli s sledilci. "Naj poudarim, da z vami delim stvari, ki sem jih izvajala med zdravljenjem jaz in so pomagale meni. Vendar to niso nasveti, s katerimi bi kogar koli želela prepričati, da opusti klasičen način zdravljenja. Obolenja, bolezni, vzroki za njihov nastanek so različni! Določeni postopki, ki jih bom opisala in z vami delila v naslednjih dneh, pa lahko pripomorejo k vašemu dobremu počutju, morda celo izboljšanju bolezenskega stanja. Še enkrat pa poudarjam, da je po mojem mnenju pot do ozdravitve najbolj optimalna, ko gre alternativo zdravljenje z roko v roki s klasično medicino," je zapisala na Instagramu. Od takrat pa delila že kar nekaj svojih nasvetov. 

S sledilci je delila tako naravne napitke, dihalne vaje, kot tudi nasvete za dobro počutje. Predvsem pa gre za stvari, ki nikomur ne morejo škoditi. 

prejšnji članek
Jutranja ptica: Se je zasebno znova rodila naklonjenost?
Svet slavnih
Jutranja ptica: Se je zasebno znova rodila naklonjenost?
naslednji članek
Hana si prizadeva opustiti kajenje
Svet slavnih
Hana si prizadeva opustiti kajenje