mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Blaž Švab: 'Ne prenesem tega razkazovanja'

26. 4. 2020; 12.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
blaz svab

Blaž Švab foto: Revija Vklop

Priljubljeni Modrijan Blaž Švab pravi, da se tako kot vsi drugi očetje vsega uči sproti in preprosto uživa biti očka. 'Samopromocija na račun komaj rojenih otrok ni v mojem sistemu vrednot.'

Priljubljeni član Modrijanov Blaž Švab je konec februarja prvič postal očka in prav nič ne skriva dejstva, da je te dni vesel, ker lahko čas preživlja doma, v objemu družine, saj, kot pravi, obožuje vlogo očeta.

»Čutim mir in zadovoljstvo, česar ne želim kaliti z nenehnim delanjem fotografij in njihovim opisovanjem na družbenih omrežjih. Raje živim in ohranjam fokus. Stik s sabo. O družinskem življenju ne govorim. Zaradi več razlogov. Samopromocija na račun komaj rojenih otrok ni v mojem sistemu vrednot. Vsak dan kdo postane oče, pa o tem ne govori. Ne prenesem tega razkazovanja. Dajmo otroku čas. O tem bom govoril, ko bom želel kaj sporočiti ali komu pomagati s kako izkušnjo. O svoji vlogi očeta nimam kaj pokazati niti kaj povedati. Ker se sproti učim, kot se učijo vsi očetje. O tem bo najbrž lahko govoril moj otrok. Ne pa jaz. Prav tako pa je varnost družine na prvem mestu. Težko je to razložiti. Je pa tudi tukaj potrebne nekaj razsodnosti in treba je določiti, kaj so v življenju prioritete,« pravi Blaž, ki je vesel, da ne zamuja prvih dogodkov v sinovem življenju.

Blaž Švab bo v novo leto vstopil zadovoljen, saj je zdaj končno zdrav in se počuti odlično.

Blaž Švab bo v novo leto vstopil zadovoljen, saj je zdaj končno zdrav in se počuti odlično. foto: Mediaspeed

prejšnji članek
S tem trikom podočnjaki v hipu izginejo!
Moda&Lepota
S tem trikom podočnjaki v hipu izginejo!
naslednji članek
Schwarzenegger bo postal dedek
Svet slavnih
Schwarzenegger bo postal dedek