nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski predstavnici na Evroviziji se je izpolnila življenjska želja

28. 4. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
ManuElla

Obleko za ManuEllo je kreiral Mariborčan David Hojnik, ki je oblikoval tudi belo nebeško obleko za evrovizijski nastop. foto: Alesh Maatko

Po več kot dveh letih ustvarjanja v Stockholmu se je pevki izpolnila življenjska želja, ustvarila je svoj avtorski album s svojim idolom, mednarodno priznanim glasbenikom in producentom Ericom Bazilianom.

Slovenski pevki Manu, gre za osveženo umetniško ime slovenske predstavnice na pesmi Evrovizije leta 2016 ManuElle, kjer je nastopila s pesmijo Blue and Red, se je izpolnila življenjska želja. Ustvarila je svoj avtorski album s svojim idolom, mednarodno priznanim glasbenikom in producentom Ericom Bazilianom. Celoten album pa so posneli in sproducirali skupaj z Martinom Štibernikom, s katerim sta skupaj sodelovala že pri evrovizijski pesmi. 

Manu foto: Promocijski material

"V studiu smo hitro razvili kreativno prijateljstvo in začele so se rojevati zares edinstvene kreacije. Pesmi za album smo producirali skoraj dve leti, izid novega albuma pa lahko pričakujemo v letošnjem letu," je povedala pevka, ki je pred dnevi že izdala videospot in pesem Only Love. "Znašli smo se v času, ko se je za trenutek ustavil svet. A ravno s tem nam je dana tudi možnost, da se zazremo vase in na svoje življenje pogledamo iz druge perspektive: Kaj je tisto, za kar je res vredno živeti? Kaj nas navdaja z ljubeznijo in kaj nam dejansko daje smisel za naprej?"

prejšnji članek
Luka Jezeršek vas bo naučil peči na žaru
Svet slavnih
Luka Jezeršek vas bo naučil peči na žaru
naslednji članek
Kakšna je razlika med šparglji in beluši?
Kulinarika
Kakšna je razlika med šparglji in beluši?
#nasazenazenska
nasazenazenska