sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se je zgodilo z veliko ljubeznijo Savine in Giorgosa?

6. 5. 2020; 09.00
Avtor: V.M.
savina atai 16_1

Savina Atai in Giorgos foto: Osebni arhiv

'Včasih ljubezen ni dovolj, da odnos obstane,' pojasnjuje Savina, ki je nedavno presenetila z novico, da je našla srečo v objemu drugega moškega.

Savina Atai in Grk Giorgos sta bila za mnoge malodane sanjski par in vzor vsem tistim, ki so skušali s svojo ljubeznijo zgraditi globok in dolgotrajen odnos. Vest, da ne stopata več po skupni poti, je tako pošteno presenetila javnost, zlasti, ker učiteljica življenja ni dala slutiti, da sta zaplula v razburkane vode.

Tokrat je Savina spletnim prijateljem priznala, da je za odnos z Giorgosom naredila vse, a žal njena ljubezen ni bila dovolj, da bi rešila razmerje.

»Tako zelo mirna sem s svojo odločitvijo ravno zato, ker vem, da sem za svojo prejšnjo zvezo naredila čisto vse, kar je bilo v moji moči. Bolečina, ki se zgodi, ko se ti popolnoma zlomi srce in življenje, ki sem gradila, me je zmehčala. Ljubezen včasih ni dovolj, da odnos obstane. A če damo ljubezen pred našo bolečino in naš ego, lahko zgradimo novo obliko odnosa. Midva sva jo in res sem ponosna na naju,« je na družbenem omrežju povzela minulo dogajanje Savina in zaključila, da ljubezen s sedanjim možem Garrettom predstavlja najlažjo odločitev v njenem življenju.

prejšnji članek
Šverc komerc: Se glavni igralec tudi vam  zdi znan?
Svet slavnih
Šverc komerc: Se glavni igralec tudi vam zdi znan?
naslednji članek
Pravkar se je javila, takšna je Adele danes!
Svet slavnih
Pravkar se je javila, takšna je Adele danes!