stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska voditeljica skriva datum hčerkinega rojstva

11. 5. 2020; 07.12
Avtor: K.M.
jasmina kandorfer in Žiga Leskovšek

Jasmina Kandorfer in Žiga Leskovšek foto: Zvezde Lady

Pred slabim mesecem je v javnost prišla informacija, da je Jasmina Kandorfer prvič postala mamica. Zdaj pa je razkrila, da je mamica že kar nekaj časa.

Jasmina Kandorfer je pred časom doma rodila hči Gajo. Čeprav smo in so številni verjeli, da je deklica morda stara mesec dni, saj je informacija v javnost prišla 15. aprila, ko je Jasmina svojo zgodbo delila z revijo Zvezde/Lady, pa je očitno deklica že nekoliko starejša. 

Jasmina je namreč na družbenem omrežju objavila videoposnetek, na katerem se je z deklico odpravila v gozd, Gajo pa ima v nosilki v sedečem položaju. Številne je zmotil ravno položaj novorojenke, Jasmina pa je na to odgovorila: "Moje dete se ni komaj rodilo. Javnosti je to šele komaj znano. Datum rojstva sicer skrivam in ga ne bom zaupala, lahko pa povem vsaj to, da sem bila 40 dni v programu za obnovo in nisem šla nikamor. V oddaji me resda še vidite nosečo in to zato, ker sem v decembru posnela za mesece naprej, v porodniški sem bila od januarja. Zračunajte si torej malo, če res nekaj dni starega dojenčka nosim v gozd in veseli skakljam okoli takoj po porodu. Pa tudi če bi ga ... Vse pripomočke (nosilke) uporabljam v skladu s priporočili in preizkusila sem jih kar nekaj. Hvala za skrb."

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vas bo razdvojilo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vas bo razdvojilo?
naslednji članek
Pravila igre z novo pesmijo širijo pozitivo!
Svet slavnih
Pravila igre z novo pesmijo širijo pozitivo!