pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pravila igre z novo pesmijo širijo pozitivo!

11. 5. 2020; 06.00
Avtor: K.M.
Pravila igre_Foto_Petra Ria  (1)

Pravila igre foto: Petra Ria

Tako je v času izolacije s pomočjo drona videti ljubezen.

Mladi fantje hrvaške zasedbe Pravila igre, ki jih publika preprosto obožuje, so javnost te dni presenetili s pozitivno pesmijo Usne od šećera, za katero so v ponedeljek izdali tudi težko pričakovani videospot. 

Njihova nova pesem izžareva vesele in pozitivne tone ter plesne melodije, ki napovedujejo, da je poletje tik pred nami, fantje pa so jo oboževalcem predstavili s posebnim sporočilom - naj bodo potrpežljivi in ostanejo doma še dlje, saj jih čakajo novi poletni spomini in lepši, svetlejši dnevi. 

Izsek iz videospota Usne od šećera foto: Petra Ria

"Aktualna pandemija je vplivala na cel svet in je tako tudi nam spremenila letošnje načrte. Kljub temu smo se trudili, da smo ves ta čas ostali podpora našim poslušalcem in sledilcem na družbenih omrežjih, saj vemo, da je za nekatere težko, da moramo biti doma. Zato smo se odločili, da iz vsega tega potegnemo najboljše in smo spremenili svoje načrte tako, kot znamo. Zato želimo predstaviti pesem, zaradi katere se počutimo optimistično in dobro ter to veselje in upanje prenesti tudi na vse poslušalce," pravijo fantje iz skupine Pravila igre. 

Pod pesem se podpisuje dvojec Sonja in Miro Buljan, nastala pa je pod okriljem GEMA Produkcije. Videospot je bil posnet v skladu z vsemi predpisi. Med snemanjem je bilo v istem prostoru maksimalno pet oseb, med njimi pa je bilo dovolj razmaka. Pri snemanju si je ekipa DARPRO.tv pomagala tudi z dronom. 

prejšnji članek
Slovenska voditeljica skriva datum hčerkinega rojstva
Svet slavnih
Slovenska voditeljica skriva datum hčerkinega rojstva
naslednji članek
Umrl zvezdnik Seinfelda in oče Bena Stillerja
Svet slavnih
Umrl zvezdnik Seinfelda in oče Bena Stillerja