stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gregor Trebušak o Urši: 'Ni bila ljubezen na prvi pogled'

14. 6. 2020; 10.15
Avtor: Revija Zvezde Lady
Gregor Trebušak

Gregor in Urša Trebušak foto: M24

Gregor in Urša Trebušak sta razkrila, kako se je začela njuna ljubezenska zgodba ...

Gregor in Urša Trebušak sta eden najopaznejših slovenskih medijskih parov. On je voditelj Sveta, ona novinarka. Ljubezen, ki se je pred leti začela na delovnem mestu, sta znala spretno negovati ter si ustvariti lepo razmerje in zadovoljujoč zakon, ki sta ga lani poleti požlahtnila še s hčerko Lilijo, ki sta jo dobila s pomočjo umetne oploditve.

»Ni bila ljubezen na prvi pogled. Bila sva sodelavca. In sva se ne-kako zbližala. Mi smo skupaj v službi od 9. ure zjutraj do 18. ure zvečer in očitno sva se dobro ujela,« pove Gregor, Urša pa ga dopolni: »V resnici se je Gregor kar dolgo časa trudil okoli mene. Jaz sem se namreč trdno odločila, že ko sem prišla na Pop TV, da ne bom nikoli hodila s sodelavcem. In res sem se trudila to svoje pravilo upoštevati. No, na koncu se je vendarle izteklo nekoliko drugače,« se smeji.

Ko je Gregor videl, kam pes taco moli, je o tem, da sta par, obvestil šefa, ker so to vseeno zelo zapletene stvari. Urši pa je bilo veliko težje. Čeprav je bila že takrat zelo dobra novinarka, je morala to še bolj dokazovati pred sodelavci, da niso mislili, pa čeprav so, da ima kakšne »popuste«. Načelni Gregor ji ni popuščal. Do nje je bil še zahtevnejši. A službe sam nikoli ni nosil domov. Doma sta imela veliko drugih tem za pogovor. O službi nikoli. Zato je bilo včasih nenavadno, ko jo je zjutraj na sestanku vprašal, kaj bo delala danes. »In prav to, da je služba služba, preostalo pa najino življenje, se nama je izplačalo. In je delovalo. Zdaj je seveda drugače, ker ne delava več skupaj in nisem več šef. Zdaj govoriva tudi o delu,« razkrije Gregor.

prejšnji članek
Obiščite najmanjše mesto na svetu
Življenjski slog
Obiščite najmanjše mesto na svetu
naslednji članek
Jure Košir v objemu s to lepotico
Svet slavnih
Jure Košir v objemu s to lepotico
#nasazenazenska
nasazenazenska