kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Wernerju je prekipelo: Uničena življenja, pet mesecev brez plače …

19. 6. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
werner

Werner foto: BOŠTJAN TACOL

Pevec ima dovolj situacije, ki je na kolena spravila premnogo državljanov. Uničena življenja, večmesečna borba za preživetje brez plače …

Werner si želi jasnih navodil, dovolj ima namreč nejasnih opozoril in nesmiselnih obtoževanj glede situacije z novim koronavirusom. Sprašuje se, zakaj so vendar odprli meje z državami s slaboepidemiološko sliko, ko pa se je z marljivim upoštevanjem ukrepov posledično uničilo premnogo življenj.

»Zakaj se nemudoma ne zaprejo meje z državami s slabo epidemiološko sliko? Novega vala takrat ne bo, ker ne bo imel od kje priti ... a rešili bomo samo v glasbeni industriji 20.000 ljudi, ki so že 5 mesecev onemogočeni delati IN NISO DOBILI PLAČE, a morajo plačati vse obveznosti in hraniti lačna usta svojih otrok. Ja, prav ste prebrali ... 5 mesecev ignorance za našo panogo. Hvala bogu jaz imam prihranke, ker sem v glasbeni industriji že 30 let … KAJ PA JE Z DRUGIMI? Tudi, če se trudite po vseh močeh za dobro ljudi ... stopite vsaj enkrat iz svojih okvirjev in iz svojega sveta,« se glasi del spletnega zapisa, s katerim je Werner izlil na plan jezo in grenka čustva.

prejšnji članek
Nataša Gorenc: 'Noben dan ni več isti, odkar te ni …'
Svet slavnih
Nataša Gorenc: 'Noben dan ni več isti, odkar te ni …'
naslednji članek
Horoskop: Bodite pozorni, da se ne boste potem kesali
Horoskop
Horoskop: Bodite pozorni, da se ne boste potem kesali
#obraziavenija
obraziavenija