pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vidno napredujoči Kris prejel čustveno sporočilo

23. 6. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
Kris

Kris foto: Instagram

Larisa Štoka, srčna učiteljica, ki je združila Slovenijo v boju za prihodnost malega Krisa Zudicha, je presrečna ob vidnem napredku malega junaka. 'Vedno bom tvoja Palčica in ti boš vedno moj Kris.'

Ustanoviteljica dobrodelnega društva Palčica Pomagalčica, Larisa Štoka, je radostna ob spremljanju Krisovega napredka. Hvaležna, da jim je s pomočjo dobrih ljudi uspelo zbrati najdražje zdravilo na svetu in Krisu omogočiti lepo življenje, je malemu nadebudnežu namenila čustven zapis, tekom katerega je pojasnila, da danes tudi sama vidi svet in življenje v drugih barvah.

Predsednica društva Palčica Pomagalčica Larisa Štoka, Krisova starša Ana Jerak in Matteo Zudich foto: STA

»Nekega sončnega dne si vstopil v moje življenje. Očaral si me s svojim nasmehom in pogledom, ki mi je govoril 'želim si živeti'. Ko sem izvedela, da obstaja zdravilo zate, sem se podala na pot, ki je niti v najlepših sanjah ne bi upala sanjati. V šestih dneh so škratki zbrali dovolj za najdražje zdravilo na svetu in ti podarili življenje. Mojemu življenju si dal nov smisel, nove barve in za vse to ti bom vedno hvaležna. Ko sem te sedaj prijela v naročje, sem ob sebi držala srečo vseh nas. Vesela sem, da tvoje oči pripovedujejo živim in da lahko raziskuješ, vonjaš, okušaš vse odtenke otroškega življenja. Vedno bom tvoja Palčica in ti boš vedno moj Kris. V prihodnjih letih se bova o vsem tem pogovarjala in skupaj stopala novim iskricam sreče naproti,« je na družbenem omrežju zapisala učiteljica z zlatim srcem ter se za konec zahvalila 'škratkom', ki so ji zaupali in verjeli, da jim lahko uspe.

Larisa in Kris

Larisa in Kris foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Tisti usodni poljub: Zvezdnik presenetil z neurejeno podobo
Svet slavnih
Tisti usodni poljub: Zvezdnik presenetil z neurejeno podobo
naslednji članek
Zvezdničin bivši si je vzel življenje
Svet slavnih
Zvezdničin bivši si je vzel življenje