kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako dopustuje Damjan Murko

8. 7. 2020; 06.00
Avtor: N.S. SVET24
murko dopust

Damjan Murko foto: Osebni arhiv

Čeprav se je letos veliko Slovencev odločilo, da bodo dopust preživeli v Sloveniji, se vseeno najdejo tudi številni, ki so odšli na Hrvaško. Eden takšnih je slavček Damjan Murko, ki si je letos svoj prvi pravi oddih z družino privoščil na Malem Lošinju.

Družinica Murko je namreč dopustovala v petzvezdičnem hotelu na Malem Lošinju in kot kaže, se koronakriza mojstru samopromocije prav nič ne pozna.

»S sinom Tiarjem, ki se je letos sicer zelo veselil letala in poti v Turčijo, sva z ženo kljub nastali situaciji poskrbela, da je bil naš dopust popoln. Skupaj smo res srečna družina in se zmeraj trudimo, da ne izstopamo iz povprečja. Ne vem sicer, koliko je Slovencev, ki bi v teh časih dopustovali na Hrvaškem, ampak sam se rad vsaj na dopustu skrijem pred radovednimi očmi,« nam je zaupal slavček, ki dodaja, da na Hrvaškem ni bilo veliko turistov.

Damjan Murko z družino foto: Osebni arhiv

»Strogo smo se držali vseh pravil, da bi se izognili morebitnim težavam zaradi virusa. Vendar tega ni bilo preveč čutiti, razen da res ni bilo nikjer gneče. Z ženo Majo sva se trudila, da sin Tiar ne bi občutil razlik med tem in prejšnjimi leti, ko smo skupaj dopustovali. Imeli smo se skrajno lepo in predvsem poskušali odmisliti vse slabe stvari.« Damjan še priznava, da rad poskrbi za svojo družino, ki mu pomeni največ na svetu. »So trenutki, ki so samo naši in ostanejo za vedno. Tako bi lahko z enim stavkom opisal naše letošnje letovanje,« je še priznal večni provokator, ki ga po vrnitvi z dopusta čakajo novi nastopi. »Situacija se je sicer spet zaostrila, ampak privatne zabave na prostem mi še vedno dajejo kruh, zato bom, dokler lahko, nastopal in zabaval svoje oboževalce,« je še za konec povedal Damjan, ki si je na morskem oddihu spočil in si napolnil baterije za naslednje tedne.

prejšnji članek
Madonna z berglo in golim oprsjem
Svet slavnih
Madonna z berglo in golim oprsjem
naslednji članek
Trumpova nečakinja razkrila, kako so ustvarili najnevarnejšega človeka na svetu
Zdravje
Trumpova nečakinja razkrila, kako so ustvarili najnevarnejšega človeka na svetu