GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Naya Rivera je mrtva, našli so njeno truplo

13. 7. 2020; 08.34
Avtor: K.M.
Naya Rivera

Naya Rivera foto: Profimedia

Zaenkrat gre sicer za še neuradno informacijo, a dobro obveščeni ameriški mediji trdijo, da gre ravno za truplo pred dnevi pogrešane igralke.

Ameriška igralka Naya Rivera, ki je zaslovela z vlogo Santane Lopez v priljubljeni seriji Glee, je po poročanju ameriških medijev mrtva. Policija je danes zjutraj po ameriškem času iz jezera, kjer je bila igralka pogrešana, potegnila za zdaj uradno še truplo neznane osebe. Ob tem pa portal TMZ poroča, znani so predvsem po točnih informacijah povezanimi s tragedijami, da naj bi šlo ravno za truplo igralke, ki je nazadnje igrala v seriji Step Up: High Water. 

Naya Rivera in sin Josey foto: thesun.co.uk

Naya Rivera foto: Instagram

Pred dnevi je javnost šokirala novica, da so igralkinega sina našli samega v čolnu, ta je potrdil, da sta plavala, a da ne ve, kaj se je zgodilo z njegovo materjo, ki se ni vrnila h čolnu. Vse od takrat je potekala intenzivna iskalna akcija, preiskali so celo koče v okolici jezera, če bi se v njih igralka slučajno skrivala, oziroma bi jo tam kdo zadrževal. Ključna točka v iskalni akciji naj bi bila fotografija, ki jo je igralka posnela s svojim telefonom in naj bi podala natančnejšo lokacijo, kje sta se s sinom nahajala. Več informaciji in uradna potrditev naj bi policija podala okoli 23. ure po našem času. Če bo uradno potrjeno, da je truplo igralkino, ob tem številni upajo, da bo tudi razjasnjeno, kaj točno se ji je zgodilo. 

Naya Rivera v sesriji Glee foto: thesun.co.uk

Naya Rivera je sicer zaslovela kot otroška igralka in manekenka, največjo prepoznavnost pa je vseeno doživela z uspešno serijo Glee. 

prejšnji članek
Horoskop: Najdite ključ preteklih napak
Horoskop
Horoskop: Najdite ključ preteklih napak
naslednji članek
Po dveh letih premora se na glasbeno sceno vrača simpatična pevka
Svet slavnih
Po dveh letih premora se na glasbeno sceno vrača simpatična pevka