AfterChef šefinje foto: Arhiv
AFTERCHEF VEČERJA NA RUSKI DAČI – RAZVAJANJE ZA GURMANE
Tanja Pirc, Kristina Jakopič, Kaja Balentič in Ana Potočnik so navdušile omizje gostov, ki so se z velikimi pričakovanji podali v njihovo prvo tovrstno kulinarično avanturo. In navdušenje je bilo vsesplošno.
Večer je bil kulinarično imenitno zaokrožen. Od dobrodošlice iz kuhinje - doma spečenega kruha s soljo in oljčnim oljem, do predjedi na žlico, ki je napovedovala okuse celotne večerje. Potem je sledil ognjemet kreativnosti bodočih mojstric, Tanjina nežna kremna zelenjavna juha s poširanim jajcem, ki jo pripravlja po maminem receptu; Kristinina zelena rižota z mariniranimi škampi; Kajin jagenjček s črno polento, gobovo peno, baziliko in vrtnicami ter Anin pregrešno dober limonin tart. Doživetje za brbončice in pravo razvajanje za gurmane.
Tudi Ruska dača je imenitno preživela kulinarično premiero in se še enkrat izkazala za vilo tisočerih zgodb.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.