900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zapeljiva vremenarka Liza nastopa tudi v reklamah

19. 7. 2020; 12.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
liza praprotnik 1

Liza Praprotnik foto: Revija Zvezde Lady

Pravijo, da Liza Praprotnik ne more napovedati slabega vremena, saj ob lepi voditeljici vedno sije sonce. Svetlolaska iz Žalca uživa pred kamero. Z veseljem pa tudi nastopa v reklamah.

Od malega sem rada nastopala. V osnovni šoli sem vodila razne šolske prireditve, recitiranja, obiskovala retorični krožek. Tudi kot otrok sem pripravljala kakšne predstave izraznega plesa za družino. A so hoteli biti moji gledalci le za nekaj minut. V osnovni šoli sem tudi veliko pisala – pri srcu mi je bila predvsem poezija, bila sem v uredništvu šolskega časopisa, predsednica kulturnega društva, v zadnjem letu osnovne šole pa tudi predsednica šole. Po svoje sem bila tihi otrok in spregovorila bolj takrat, ko sem imela res kaj za povedati – drugi so veliko več govorili. Velikokrat sem se spraševala, ali je zato kaj narobe z mano,« se spominja Liza, ki je pri štirinajstih letih prišla v Ljubljano in šla v dijaški dom.

Lepotica iz reklam

S prekrasno postavo je po srednji šoli začela delati kot model. »Krasila sem kar nekaj naslovnic, bila model v modnih editorialih, nekaj mesecev sem delala v Parizu. Po vrnitvi v Slovenijo so me angažirali v reklamah, ki so jih predvajali pri nas in v tujini. Enkrat smo šli celo za dva tedna na Maldive snemat promocijske videe za potapljaški center. Bilo je tudi zelo naporno, a sem vesela in hvaležna za vse te izkušnje. Nazadnje sem nastopala v oglasih za Slovensko turistično agencijo, za Visit Ljubljana, z Jurijem Zrnecem pa za Zavarovalnico Triglav,« našteva le nekaj projektov. Angažirajo jo tudi zaradi njenih prekrasnih dolgih las.

»Daljše lase kot imaš, manj dela je z njimi. Treba pa je skrbeti, da so navlaženi, da ne pokajo konice. Po vsakem umivanju, že ko jih osušim z brisačo, še dodatno nanesem balzam za lase in pustim, da se naravno posušijo. Velikokrat spim z navijalkami in se zjutraj zbudim kot naravnost od frizerja,« je razkrila preprost recept za dobro pričesko Liza, ki se tudi v prihodnosti vidi v pisanju in medijih.

prejšnji članek
Znaki, da je nivo vašega testosterona prenizek
Zdravje
Znaki, da je nivo vašega testosterona prenizek
naslednji članek
Zvezdi serije Šverc komerc težka izkušnja pustila grenke sledi
Svet slavnih
Zvezdi serije Šverc komerc težka izkušnja pustila grenke sledi