nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdi serije Šverc komerc težka izkušnja pustila grenke sledi

19. 7. 2020; 11.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
barbara-nola

Barbara Nola foto: Promocijska fotografija

Z možem Lukasom Nolo veljata za najbolj eleganten zakonski par na hrvaški estradi. A nemara niste vedeli, da imata za seboj težko preizkušnjo, ki je na Barbari pustil grenke sledi.

Barbara Nola je gledališka, filmska in televizijska igralka, ki je kljub številnim življenjskim preizkušnjam pri 52 letih uspela ohraniti mladosten videz in nasmeh na obrazu.  Ob številnih projektih, ki jih ima v gledališču, jo televizijski gledalci lahko zdaj spremljamo v humoristični seriji Šverc komerc.

»Serija mi je zelo pri srcu in hvaležna sem, da sem bila lahko del nje, saj ni lepšega, kot če se pri svojem delu tudi zabavaš. In moja televizijska družina Štiglic je odgovorna za tisti komični del,« pravi postavna Zagrebčanka, ki je sicer poročena z režiserjem Lukasom Nolo, s katerim pa sta le redkokdaj sodelovala skupaj.

Barbara Nola foto: Promocijska fotografija

»Moj mož je zelo trmast in ne bi si ga upala prositi za kakšno vlogo,« je iskrena igralka, ki ima z Lukasom tudi najstniško hčerko Maro. Sicer pa je družina pred šestimi leti prestala hudo preizkušnjo, ko so Lukasu diagnosticirali raka na grlu. Po dolgotrajnem zdravljenju je zdaj dobro, je pa tisti čas pustil sledi tudi na Barbari.

»Spomin na tisti čas je podoben občutku, kot da hodiš po minskem polju in nate letijo bombe. Hodiš, okoli tebe so ovire, čez katere padaš, vendar ne smeš izgubiti upanja in volje. Sama sem v tistem času našla tolažbo v molitvi, vendar ima vsakdo svoje načine, da se umiri. Potrebovala sem veliko časa, da sem dojela, da je tudi to del življenja. Srečna sem, ker je Lukas zdaj dobro in da sva lahko skupaj.«

Z možem Lukasom Nolo veljata za najbolj eleganten zakonski par na hrvaški estradi. Barbara Nola je ena najbolj atraktivnih hrvaških igralk.

prejšnji članek
Zapeljiva vremenarka Liza nastopa tudi v reklamah
Svet slavnih
Zapeljiva vremenarka Liza nastopa tudi v reklamah
naslednji članek
Jernej Kuntner z disciplino do odlične telesne forme
Svet slavnih
Jernej Kuntner z disciplino do odlične telesne forme