profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Justin Timberlake in Jessica Biel na skrivaj drugič postala starša!?

19. 7. 2020; 08.00
Avtor: K.M.
jessica biel, justin timberlake

foto: Profimedia

Tuji mediji poročajo, da naj bi se slavni par v začetku tedna razveselil drugega skupnega otroka. Očitno sta se po aferi, ki jo je sprožil pijani Justin, odlično pobotala med rjuhami ...

Kot je prvi poročal DailyMail, naj bi igralka Jessica Biel v začetku tedna rodila drugega sina, nosečnost pa je ostala popolna skrivnost, kar jima je zagotovo omogočila tudi izolacija zaradi novega virusa korona. Justin in Jessica naj bi karanteno preživljala v Montani, kjer naj bi igralka tudi rodila. Pridružila pa se jima je tudi Jessicina mama, da bi pomagala ob prihodu novega člana družine. 

Kljub aktivnostih na družbenih omrežjih, ni bila po marcu, ko je Jessica praznovala rojstni dan, objavljena nobena njena nova fotografija, kjer bi se videlo njeno celo telo. Tudi na marčevskih fotografijah pa je v resnici oblečena tako, da se morebitne nosečniške izbokline ne da videti. 

Jessica in Justin sta par od leta 2007, v Italiji pa sta se poročila leta 2012 in imata petletnega sina Silasa. Njuna veza je vedno delovala pravljična, vse do konca lanskega novembra, ko je bil Justin v javnosti ujet vidno pijan, v lokalu, kjer so se zadrževali, pa se je sumljivo držal za roke s soigralko Alisho Waubwrught. Za svoje neodgovorno dejanje se je javno opravičil, predvsem svoji ženi Jessici, a je ob tem poudaril, da se med njima ni zgodilo popolnoma nič. Očitno je Jessica opravičilo sprejela, saj sta drugega otroka spočela manj kot mesec dni po aferi. 

prejšnji članek
V javnost prišle prve fotografije poroke kraljičine vnukinje
Svet slavnih
V javnost prišle prve fotografije poroke kraljičine vnukinje
naslednji članek
Horoskop: Ne kvarite srečanj zaradi užaljenosti
Horoskop
Horoskop: Ne kvarite srečanj zaradi užaljenosti