pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nihanje motivacije Janje Garnbret

19. 7. 2020; 06.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
slovenka-leta-2019, kandidatke

Janja Garnbret foto: Zarja Jana

Janja Garnbret bo napela vse moči, da bo spet našla motivacijo, da postane najboljša plezalka na olimpijskih igrah leta 2021.

Športna plezalka Janja Garnbret,  ki je lani postregla z izjemnimi rezultati, je celo edina v zgodovini tega športa, ki je na istem svetovnem prvenstvu osvojila naslov svetovne prvakinje v treh različnih disciplinah, hkrati pa je tudi edina med slovenskimi športniki, ki je na enem svetovnem prvenstvu osvojila tri zlate medalje. Misel na nastop na olimpijskih igrah v Tokiu jo je gnala naprej, zato je bila letošnja odpoved velikih tekmovanj zanjo težak miselni premik.

janja garnbret foto: Revija Zvezde Lady

»Pogosto sem se težko pripravila na treninge, kot da so olimpijske igre pred vrati, čeprav sem vedela, da jih ne bo. Veliko je bilo nihanja v motivaciji, kar se mi zdi nekaj čisto normalnega, saj so bile olimpijske igre moj edini in največji cilj letos. S trenerjem Romanom sva naredila dober načrt z mislijo, kot da so OI še zmeraj pred vrati. Moj letošnji cilj je, da ne izboljšam samo plezanja, temveč da naredim še en korak naprej v hitrosti. Želim biti ena izmed boljših kombinatork v hitrosti. Med karanteno sem pogrešala ritem tekem, potovanj, priprav, a tudi tako mi ni bilo nič hudega. Z Domnom sva lahko že skoraj od samega začetka trenirala na najini steni, trenirala sem lahko hitrost. Veliko sem pomagala v samem centru, tako da ni bilo slabo.«

prejšnji članek
Voditeljica Jasmina se sonči tudi spodaj brez
Svet slavnih
Voditeljica Jasmina se sonči tudi spodaj brez
naslednji članek
Michelle Pfeiffer pokazala še en velik talen
Svet slavnih
Michelle Pfeiffer pokazala še en velik talen