stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kaj se dogaja?! Tekmovalec MasterChefa ujet na dekliščini

20. 7. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
Žiga

Žiga Deršek foto: Tomo Jeseničnik/POP TV

V času krize je očitno čas za drugačne poslovne modele.

Radijski voditelj Žiga Deršek, ki ga lahko spremljate na valovih Radia Veseljak, je tudi eden izmed tekmovalcev zadnje, še nekončane, sezone šova MasterChef. Ker se bo oddaja nadaljevala šele jesni, pa se je Žiga očitno odločil za zanimivo dejavnost povezano ravno s kuhanjem. Pred dnevi je bil namreč postavljen pred zanimiv izziv - kuhanje na dekliščini. 

Žiga Deršek na dekliščini foto: osebni arhiv

"Nedavni telefonski klic mi je odprl še ena vrata, in sicer, da se izkažem kot kuhar na zasebnem dogodku. Organizatorka dekliščine me je prepričala, da bi pripravil interaktivno kuhanje za povabljence, seveda z bodočo nevesto, ki je prava gurmanka! Želel sem, da bo dogodek tudi malo poučen, zato sem v meni vključil izdelavo domače majoneze, skupaj smo filirali postrvi, naredili ribjo omako in za sladico še vanilijevo. Seveda ni šlo brez jabolčnega otočka, ki se je očitno kar dobro prijel. Prijateljica mi je pred kratkim poslala fotografijo, da v znani ljubljanski restavraciji jabolčno pito po novem strežejo z vanilijevo omako, haha ... Ampak avtorski otoček je le eden."

Žiga Deršek foto: POP TV

Ali se Žiga tudi v prihodnosti vidi na tovrstnih dogodkih? "Bilo je fantastično. Super vzdušje, punce so izziv dobro sprejele in vsi smo na koncu bili navdušeni, krožniki pa prazni. Sem vesel, da so rekle, da me bodo z veseljem priporočile še komu, saj je res, da se lahko dogodek na takšen način zelo lepo popestri in povabljencem ustvari eno nepozabno izkušnjo."

prejšnji članek
80 let po izginotnju našli slavni erotični gramofon
Svet slavnih
80 let po izginotnju našli slavni erotični gramofon
naslednji članek
Mož Kim Kardashian uradno zakorakal v bitko za predsednika Amerike
Svet slavnih
Mož Kim Kardashian uradno zakorakal v bitko za predsednika Amerike