Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najini mostovi se vračajo na male ekrane!

3. 8. 2020; 10.00
Avtor: V.M.
08-tv-novosti-Najini_mostovi_Foto_Ana Gregorič

Najini mostovi, Robert Korošec, Maša Grošelj foto: Pop TV, Ana Gregorič

Čas je za Najine mostove! Tudi vi že komaj čakate? Preverimo, kdaj se bomo zabavali v družbi junakov priljubljene serije in kaj zanimivega so pripravili ustvarjalci ...

Na POP TV se jeseni z novimi epizodami nadaljuje serija Najini mostovi, ki bo postregla z napetim zapletom skrivnosti, starimi ljubezenskimi iskricami in vse bolj umazanimi posli. Barvita dolina Vipave bo z zgodbami junakinj in junakov prava poslastica za prihajajoče jesenske večere.

Kaj lahko pričakujemo ob nadaljevanju serije, razkrivata glavna igralca Maša Grošelj in Robert Korošec, ki upodabljata izgubljeno ljubezen likov Monike Furlan in Kristjana Bevka.

Nina Ivanič foto: instagram

»Z vsako epizodo, ki jo potem igralci spremljamo skupaj z našimi gledalci, se spominjamo, kako je potekalo snemanje posameznega prizora. Lahko rečem, da komaj čakam, da bom znova v tej vlogi obujanja spominov na produkcijski proces in na kolege, s katerimi smo ustvarjali serijo Najini mostovi. Za Moniko se pravzaprav ob tem nadaljevanju zgodba začne vse bolj zapletati, ne samo v odnosu do Kristjana, ki bo vedno bolj spoznaval širšo plat zgodbe, zaradi katere je zapustil Vipavo, temveč tudi v tem, da je vse bolj primorana ostajati v krempljih družine Furlan. Kaj sledi v nadaljevanju, pa seveda prepuščam gledalkam in gledalcem, ki jim bomo s prigodami in slikovito pokrajino že jeseni krajšali večere,« je za POP TV povedala Maša.


Kako pa na predvajanje nadaljevanja serije gleda Robert? »Komaj že čakam, da gledalci vidijo nadaljevanje in verjamem, da tudi oni. Odzivi so bili fenomenalni in prepričan sem, da bodo jeseni vsi preklopili na POP TV ter da so v tem vmesnem času še koga navdušili, da nas gleda. Sploh, ker nas čaka še zanimivejše, bolj napeto in dramatično nadaljevanje. Skratka, čas je za Najine mostove!«

Najini mostovi

Najini mostovi foto: Pop TV

Najini mostovi

Najini mostovi foto: Pop TV

Najini mostovi

Najini mostovi foto: Pop TV

Najini mostovi

Najini mostovi foto: Pop TV

prejšnji članek
Majo Šuput ujeli brez nedrčka?
Svet slavnih
Majo Šuput ujeli brez nedrčka?
naslednji članek
Najbolj intimno razkritje Ane Dolinar
Svet slavnih
Najbolj intimno razkritje Ane Dolinar