Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

Zdravko počivalšek Svet24.si

Počivalšek po alergični reakciji na pik ...

NENAD GLUCKS 3 Reporter.si

V ZAKULISJU - Nenad Glücks: "Janez Janša je ...

Jelko Kacin Svet24.si

Jelko Kacin: Če bi bilo v soboto opravljenih 3000...

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

Zakaj Sara Rutar prekipeva od sreče?
| V.M.

Zakaj Sara Rutar prekipeva od sreče?

Sara Rutar, Osebni arhiv

Sara Rutar ima recept za srečo, ki ga z veseljem deli z vami. Seveda vam ni pripravila recepta s sestavinami za v lonec, pač pa takšne, ki jih zamešate v življenje in z njimi začinite vsakdan.

Se sliši zanimivo? Saj tudi je, pa še zelo učinkovito je, če le znamo na svet gledati z optimizmom, hvaležnostjo in vedrino. Saj veste, za nekoga bo, ne glede na vse, kozarec vedno na pol prazen, medtem ko se bo tisti, ki vidi lepoto, radost in upanje v drobnih rečeh, vedno oprijel bilke in našel srečo v rečeh, ki so mnogim samoumevne.

»Ko se naučiš, da v življenju štejejo največ stvari, ki so najbolj preproste ... taki momenti, ki jih imamo vedno pred nosom, a jih prav zares mogoče ne vidimo ... taki momenti, ki so vedno tam, a v njih ne znamo zares uživati … Ko jih boste začeli opazovat in sprejemati v svoje življenje, boste večino časa srečni ... z nasmeškom na obrazu …,« je Sara povzela svoje misli v objavi na družbenem omrežju, mi pa vas vabimo, da si na temo sreče in zadovoljstva preberete še nekaj modrih misli … Kdo ve, morda pa boste jutri na svet gledali z bolj svežim pogledom …

Večno nezadovoljstvo in praznina – kako si pomagati?

Se strinjate tudi vi?