Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mediji na Hrvaškem so jih že dočakali z navdušenostjo

19. 8. 2020; 01.12
Avtor: PR
KingFoo2019 -Foto-MaxPetac-2

KiNG FOO foto: Max Petac

KiNG FOO dokazujejo, da so prava poliglotska zasedba.

KiNG FOO so znani kot žanrsko polnovrstna skupina, ki kot nebo in zemlja povezuje različne ritme, harmonije in emocije, predstavljajo svojo poliglotsko stran z novim komadom Puno i Mnogo, tokrat v srbskem jeziku.

KiNG FOO foto: Max Petac

Zasedbo sicer sestavljajo fantje iz Slovenije in pevka iz Srbije, njihove avtorske pesmi so sicer v slovenščini in angleščini, njihovi koncerti pa tudi v talijanščini, portugalščini, punjabi hindujščini, srbščini in makedonščini. Tokrat pa so pripravili pesem v srbščini, avtorica besedila je Aleksandra Josič, pevka skupine, za glasbo pa je poskrbel Rok Golob. Pesem govori o enormni želji vseh ljudi da najdejo globino notranjega sveta, prisotnost, povezanost materialnega in spiritualnega zaradi poenotenja in prebujenja. Melodija in aranžma sta v pesmi Puno i Mnogo istočasno kompleksni in enostavni, tako kot smo tudi ljudje sami.Zaradi začimb, detajlov in ritma komada, bi se lahko definiral funky in groovy, senzualen kot ženska energija in prodoren, kot je moška energija. 

Video za novo pesem KiNG FOO-jevcev pa na zabaven in dinamičen način prikazuje svet človeka kot bitje mikro in makro kozmosa.

Skupina je Puno i Mnogo pripravila za na pot v Srbijo in Hrvaško, mediji na Hrvaškem so jih že dočakali z navdušenostjo, predvsem zaradi njihove zgodovine nastopov z znanimi glasbeniki, kot so Gibonni, Massimo in Toni Cetinski.








prejšnji članek
Trenutno je v Hollywoodu najbolj priljubljena jogurtova dieta
Zdravje
Trenutno je v Hollywoodu najbolj priljubljena jogurtova dieta
naslednji članek
Tako skrbite za flamingovec, da bo bujno cvetel
Moda&Lepota
Tako skrbite za flamingovec, da bo bujno cvetel