Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj to novinarko večkrat zamenjajo za moškega?

30. 8. 2020; 05.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
erter-pust

Erter Pust foto: Osebni album

Simpatična in zgovorna primorska novinarka Erter Pust pravi, da je zaradi neobičajnega imena in priimka v življenju doživela že toliko zanimivih prigod in zablod, da bi o vsem tem lahko napisala celo knjigo.

»Skoraj vsak se ob prvem srečanju obregne ob moje ime. Za tiste, ki ne vprašajo vsaj, kako, že vnaprej vem, da jih sploh ne zanimam niti pod črto. Kar je tudi dobro,« pravi in se prešerno zasmeji. Vse mogoče je že bila naša Erter, od Ester (tega najbolj sovraži), Eter, Ertl, Rtl, Verter pa vse do Eržika, Ert, Esti, Erčika, Estera, Ertera. Nekateri prijatelji jo namenoma kličejo Erti, Erči ali Ertika, kar ji sprva sploh ni bilo všeč, z leti pa ji je postalo celo malce simpatično.

erter pusti foto: revija zvezde

»Zaradi lastne izkušnje sem kot novinarka na vsa imena izjemno občutljiva, zato človeka, preden se pogovoriva pred kamero, najmanj trikrat vpra-šam, kako naj ga podpišem. Njegovo ime in priimek napišem tudi na listek in še enkrat preverim, ali je pravilno,« razloži svojo »službeno« navado in z dvignjenimi obrvmi doda, da se ji kdaj zgodi celo, da ljudje, s katerimi si sprva »samo« dopisuje, mislijo, da je moški. »Ko se srečamo, so pa šokirani, ko ugotovijo, da je Erter čisto ‘navadna’ punca,« zavije z očmi in se zasmeji naša Erti. Haha, oprostite, naša Erter!

prejšnji članek
Ana Vurcer (Učiteljice): Rada rečem, da smo Jugoslavija v malem
Svet slavnih
Ana Vurcer (Učiteljice): Rada rečem, da smo Jugoslavija v malem
naslednji članek
Čarobna maska iz peteršilja
Moda&Lepota
Čarobna maska iz peteršilja