prazna denarnica, Svet24.si

Inflacija je zagotovo tukaj; cene bodo rasle vsaj ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

marjan dikaucic bobo2 Necenzurirano

Minister bi gradil hišo, a ne bi plačal ...

uroš Njena.si

Mihaelo šokiral Uroš z Metelkove

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

David Amaro avtor teksta za gverilski cover Z maskami v šolo
| PR

David Amaro avtor teksta za gverilski cover Z maskami v šolo

David Amaro in Alen Podlesnik, Hitradio Antena

Ekipi Hitradia Antena se je pridružil nov član, glasbenik David Amaro, ki so ga člani jutranje ekipe preizkusili v novem gverilskem coverju z aktualno tematiko.

Voditelji Anteninega zajtrka, Jean Frbežar, Jerica Zupan, Matic Herceg in Gospod Birko so se v novi sezoni vrnili močnejši kot kadarkoli prej. Ekipi se je namreč pridružil David Amaro. »Z ekipo ustvarjam TikToke/Instagram storije in jih pred očmi javnosti (socialnih omrežjih) vsakodnevno bolje spoznavam. Zaenkrat se res super počutim. Je bilo samo vprašanje časa, kdaj bom še uradno postal njihov, glede na to, kako lepo smo že kar nekajkrat sodelovali,« je dejal David.

Tokratna rdeča nit coverja, ki je že 58. po vrsti, so maske, nastal pa je kot priredba pesmi Watermelon Sugar, Harryja Stylesa. Coverji imajo na socialnih omrežjih že več kot 16 milijonov ogledov. »Usedli smo se in skupaj ustvarili idejo za sam cover. Trenutno je seveda za mlade najbolj aktualno maske in šola. S to idejo sem potem jaz hitro naredil tudi tekst in nastal je nov gverilski cover,« je razkril Amaro, ki se je odlično ujel tudi z uigrano voditeljsko ekipo: »Všeč mi je, kako dinamično delujejo skupaj in kako lepo drug drugega dopolnjujejo. Odkar redno prihajam na radio, pravzaprav samovoljno vsako jutro vstanem bolj zgodaj, da sem lahko čimprej poleg njih, ko so v etru v jutranjem programu, saj mi v njihovi družbi res nikoli ni dolgčas.«

V posnetku preverite kakšne maske so si nadeli voditelji, kaj takega na naših ulicah zagotovo še niste videli.