profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Potem ko je ostala brez dela, se je Tara znašla takole

5. 9. 2020; 10.00
Avtor: Revija Zvezde Lady/ Andreja Comino
Tara Zupančič

tara zupančič foto: Miro Majcen/Pop TV

'Ni preprosto, ko se ti čez noč vse sesuje in na to ne moreš vplivati. Vendar nisem človek, ki bi tarnal in obupoval,' pravi Tara Zupančič, ki je hitro in marljivo zavihala rokave.

»Letošnja pomlad se je zame začela res nenavadno. Čez noč se mi je vse postavilo na glavo in po srečnih petih letih nenehnih projektov na televiziji sem nenadoma ostala brez dela. Vendar nisem obupovala, temveč sem se lotila novih stvari, za katere prej nisem imela časa. Med drugim sem si izpolnila dolgoletno željo, naredila izpit za motor in si ga tudi kupila,« veselo pove Tara, ki se je na motorju do zdaj vozila kot sopotnica s svojim izvoljencem Matevžem Šaleharjem Hamom.

»Bila sem vesela kot majhen otrok. Vem, da je to v teh časih precej drzna odločitev in morda ne najbolj smotrn nakup, a sem zanj že dolgo varčevala in ga tudi načrtovala, Pojasnjuje Tara, ki neizmerno uživa v motorističnih turah, preostali čas pa namenja iskanju novih poslovnih priložnosti in kariernih izzivov.

Tara Zupančič foto: Instagram

Optimistično naprej

»Ni preprosto, ko se ti čez noč vse sesuje in na to ne moreš vplivati. Spomladi bi morala voditi šov Zvezde plešejo, nato bi vodila še POP In, a so sprva namigovali, da bo šov jeseni, zdaj pa je prestavljen na naslednjo pomlad. Odpadle so mi tudi vse prireditve, ki naj bi jih vodila. Vendar nisem človek, ki bi tarnal in obupoval, temveč sem se lotila drugih stvari – posvetila sem se oblikovanju pohištva, kar sem počela že prej, ravno tako izdelujem skodelice iz keramike in reciklirane torbice, ki smo jih pred novim letom prodajali na stojnicah. Zdaj pa sem se lotila še enega ustvarjanja, povezanega z grafiko, zvokom, oblikovanjem, vendar o tem še ne morem govoriti,« pove Tara, ki sočustvuje z drugimi ustvarjalci, ki niso po lastni krivdi ostali brez nastopov in dela. Sama je večna optimistka in pravi, da se bodo stvari tako ali drugače že uredile. Do takrat pa bo malo delala, malo pa nabirala kilometre z motorjem. Da jih bo nanizala toliko kot njen Hamo, bo pokurila še veliko bencina. Poudari pa, da nikakor ne bo divjala, saj tega ne mara. »Ovinek se da izpeljati tudi malo počasneje in varneje,« je v smehu sklenila.

tara zupančič foto: Osebni arhiv

tara zupančič foto: Osebni arhiv

tara zupančič foto: Osebni arhiv

tara zupančič foto: Osebni arhiv

tara zupančič

tara zupančič foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Ana Maria Mitić: 'Ne vem, kaj se je premaknilo v meni'
Svet slavnih
Ana Maria Mitić: 'Ne vem, kaj se je premaknilo v meni'
naslednji članek
Špela Grošelj ustvarila posel, od katerega dobro živi
Svet slavnih
Špela Grošelj ustvarila posel, od katerega dobro živi