Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ema Kozin: 'Nisem punčkasta, niti možača'

6. 9. 2020; 05.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Ema Kozin

Ema Kozin in Matej Plavec foto: Mare Vavpotič

Ema Kozin, kot je še ne poznate ...

Da boks ni samo za moške in da so tudi tiste pogumne punce, ki si upajo nadeti rokavice in se v ringu s pestmi spoprijeti z nasprotnicami, v resničnem življenju popolnoma drugačne, dokazuje naša najboljša boksarska šampionka Ema Kozin.

Tistim, ki stereotipno pravijo, da smo boksarke možače, naj povem, da se res ne počutim ravno punčkasto, ampak še zdaleč se ne vidim kot možača. Mislim, da bi morali ljudje, ki enačijo boksarke in možače, kdaj stopiti v klub borilnih veščin, kjer trenirajo tudi punce, in to bi jim zagotovo zaprlo usta in jih presenetilo,« pravi športnica Ema Kozin.

ema kozin foto: Revija Zvezde

Pred kratkim je presenetila tudi ona. Na posebnem fotografiranju je pred fotografski objektiv stopila popolnoma preobražena. Obula je visoke pete, oblekla večerno toaleto in navdušila s svojim videzom. »Da se oblečem v večerno toaleto, je zame zelo redka priložnost. V petke se pa res nočem obuti, ker se sama sebi zdim nerodna in me skrbi za gležnje. (smeh) Se pa z veseljem oblečem v kakšno obleko, v kateri se počutim kot prava ženska. Takrat tudi prejmem veliko pohval, vendar ne zdržim dolgo v njej in se hitro preoblečem v kavbojke ali trenirko. Me pa zagotovo nikoli ne boste videli v mini krilu.« Kar zadeva ličenje, Ema uporablja le puder in maskaro. »Pa še to se vedno ličim na hitro, ker sem pri teh stvareh precej nepotrpežljiva. Ob tem se pojavlja še ena težava: ker se res redko ličim, so moje oči precej 'nedolžne' in občutljive, kar zadeva ličila.«

ema kozin foto: revija zvezde

prejšnji članek
Trnova pot nekdanje manekenke
Svet slavnih
Trnova pot nekdanje manekenke
naslednji članek
HITRI TEST: To so prvi znaki možganske kapi
Zdravje
HITRI TEST: To so prvi znaki možganske kapi