prometna, splošna, simbolična Svet24.si

Tolpa na Obali prirejala lažne prometne nesreče ...

tragedija-pri-slavonskem-brodu Svet24.si

FOTO: "Videl sem, kako je sedež mladi ženski ...

tuš, bregana, obrežje, mejni prehod Svet24.si

FOTO: V koloni pred mejnim prehodom si je ...

ceferin zorcic pf bobo Reporter.si

Novi obrazi 2022: od Čeferina do Zorčiča, kdo ...

plaža mavricij, janez-janša Necenzurirano

Janšev otok raj tudi za slovenske milijone

duh, maxine-hughes Odkrito.si

Poklicala je duhovnika, ko je na posnetku videla ...

renato-de-santa Odkrito.si

Pozor, nazorno! Raper si je dal odreti kožo!

Izbranec Lee Sirk z novo službo
| K.M.

Izbranec Lee Sirk z novo službo

Simpatična pevka ne počiva., Mediaspeed

Primorski košarkaški klub so razpustili, a si je Alen Hodžić že pred tem zagotovil novo službo. Kje bo v letošnji sezoni igral nov izbranec slovenske pevke?

Pred meseci je odjeknila novica, prvi so o tem pisali v reviji Nova, da ima slovenska pevka Lea Sirk novega partnerja. Šlo naj bi za košarkarja Alena Hodžića, česar pa akterja sicer uradno nista nikoli potrdila. Lea je potrdila zgolj to, da se je razšla z očetom svojih hčera.

Številni viri sicer trdijo, da so ju že videli skupaj, vseeno pa po zdaj med njima nekaj več razdalje, saj bo Alen svojo športno pot nadaljeval v Ljubljani. Z letošnjo sezono se je namreč pridružil košarkaškem klubu KK Cedevita Olimpija. 

"Moja glavna želja je napredovati iz dneva v dan, iz sezone v sezono ter sebi in ostalim dokazati, da se s trdim delom da uresničiti cilje. V zadnjih mesecih sem prejel nekaj ponudb tako iz Slovenije kot tudi iz tujine in moral sem se osredotočiti na klub, ki bi mi omogočil najboljše pogoje za napredek v naslednjih sezonah. Cedevita Olimpija je trenutno zame najboljša izbira in vesel sem, da sem se odločil za ta korak," je o svoji odločitvi povedal košarkar.