Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

regina2 Svet24.si

Regina je poročena že 25 let. To so njeni nasveti

druzinska fotografija pogacar xx Reporter.si

Ozadje čudeža na dveh kolesih: Vse družinske ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

Izbranec Lee Sirk z novo službo
| K.M.

Izbranec Lee Sirk z novo službo

Simpatična pevka ne počiva., Mediaspeed

Primorski košarkaški klub so razpustili, a si je Alen Hodžić že pred tem zagotovil novo službo. Kje bo v letošnji sezoni igral nov izbranec slovenske pevke?

Pred meseci je odjeknila novica, prvi so o tem pisali v reviji Nova, da ima slovenska pevka Lea Sirk novega partnerja. Šlo naj bi za košarkarja Alena Hodžića, česar pa akterja sicer uradno nista nikoli potrdila. Lea je potrdila zgolj to, da se je razšla z očetom svojih hčera.

Številni viri sicer trdijo, da so ju že videli skupaj, vseeno pa po zdaj med njima nekaj več razdalje, saj bo Alen svojo športno pot nadaljeval v Ljubljani. Z letošnjo sezono se je namreč pridružil košarkaškem klubu KK Cedevita Olimpija. 

"Moja glavna želja je napredovati iz dneva v dan, iz sezone v sezono ter sebi in ostalim dokazati, da se s trdim delom da uresničiti cilje. V zadnjih mesecih sem prejel nekaj ponudb tako iz Slovenije kot tudi iz tujine in moral sem se osredotočiti na klub, ki bi mi omogočil najboljše pogoje za napredek v naslednjih sezonah. Cedevita Olimpija je trenutno zame najboljša izbira in vesel sem, da sem se odločil za ta korak," je o svoji odločitvi povedal košarkar.