Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Izbranec Lee Sirk z novo službo

15. 9. 2020; 10.00
Avtor: K.M.
Lea Sirk

Simpatična pevka ne počiva. foto: Mediaspeed

Primorski košarkaški klub so razpustili, a si je Alen Hodžić že pred tem zagotovil novo službo. Kje bo v letošnji sezoni igral nov izbranec slovenske pevke?

Pred meseci je odjeknila novica, prvi so o tem pisali v reviji Nova, da ima slovenska pevka Lea Sirk novega partnerja. Šlo naj bi za košarkarja Alena Hodžića, česar pa akterja sicer uradno nista nikoli potrdila. Lea je potrdila zgolj to, da se je razšla z očetom svojih hčera.

Številni viri sicer trdijo, da so ju že videli skupaj, vseeno pa po zdaj med njima nekaj več razdalje, saj bo Alen svojo športno pot nadaljeval v Ljubljani. Z letošnjo sezono se je namreč pridružil košarkaškem klubu KK Cedevita Olimpija. 

"Moja glavna želja je napredovati iz dneva v dan, iz sezone v sezono ter sebi in ostalim dokazati, da se s trdim delom da uresničiti cilje. V zadnjih mesecih sem prejel nekaj ponudb tako iz Slovenije kot tudi iz tujine in moral sem se osredotočiti na klub, ki bi mi omogočil najboljše pogoje za napredek v naslednjih sezonah. Cedevita Olimpija je trenutno zame najboljša izbira in vesel sem, da sem se odločil za ta korak," je o svoji odločitvi povedal košarkar. 

prejšnji članek
Poskočni Dejan: 'Irokeza je nazaj!'
Svet slavnih
Poskočni Dejan: 'Irokeza je nazaj!'
naslednji članek
Ljubezen po domače: Ne boste verjeli, koliko let šteje!
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Ne boste verjeli, koliko let šteje!