Nurfet Kudić Svet24.si

38-letnik ubil taščo, hudo ranil 25-letno ženo ...

dezelak1 Svet24.si

Mojca, Matej in Manca Deželak o svojem očetu

duhovnik zupnik pf Reporter.si

Skrivnosti duhovniških premestitev: nezakonski ...

mesečinka, pelagia-noctiluca Svet24.si

V Istri na kopalce preži nevarna meduza

20200609-01009120 Necenzurirano

Nov šok za podjetnike: vračati morajo tudi ...

NASLOVNA Odkrito.si

KVIZ TEDNA

KIMI Njena.si

MasterChef: Kimi po šovu zakopana v sladkor

Preobrazba: Sabina Mlakar v šovu zacvetela
| V.M.

Preobrazba: Sabina Mlakar v šovu zacvetela

Sabina Mlakar, POP TV

Sabina Mlakar se je iz kmečke ženske, kakršno smo spremljali v šovu Kmetija, prelevila v strastno in borbeno zapeljivko. Ste videli, kako so jo uredili ustvarjalci šova Ljubezen po domače?

55-letna Sabina Mlakar je tokrat pred kamere stopila v visokih petkah in zapeljivi opravi, odločena, da se gledalcem predstavi še v nekoliko drugačni luči. Potem ko je marljivo oklestila kilograme in poskrbela za svežo vizualno podobo, pa so za piko na i poskrbeli tudi ustvarjalci oddaje Ljubezen po domače, ki so pred uradnim fotografiranjem kandidatk poskrbeli še za pravo malo preobrazbo.

Foto: Pop TV - Sabina Mlakar v šovu Kmetija.

In kakšne spomine ima na snemalne dni Sabina? »Lahko rečem, da sem zelo uživala, vsa sem cvetela ter bila polna energije in ljubezni! Spomnim se, kako smo komaj čakale, da tudi osebno spoznamo našega kandidata. In ko je le prišel ta trenutek, me je pogledal naravnost v oči, tako da sem iz njegovega obraza prebrala, da sem mu najbolj padla v oko. Bila sem srečna, še bolj pa vesela,« nam je zaupala in dodala, da se je na snemanju počutila lahkotno in mladostno, prav takšno, kakršna je bila v dekliških letih.

Snemanje 4. sezone resničnostne oddaje Ljubezen po domače je potekalo septembra 2019. Od tedaj se je življenje sodelujočih že močno spremenilo. Tudi Sabinino ...