mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Svetovne zvezdnice navdušene nad slovenskim Bledom

17. 9. 2020; 08.00
Avtor: K.M.
jennifer garner ben affleck

foto: Profimedia

Igralka in nekdanja žena Bena Afflecka, Jennifer Garner, je na družbenem omrežju delila fotografijo blejskega otoka, pod njo pa so se usuli sami navdušeni komentarji.

Priljubljena igralka Jennifer Garner si je v času koronavirusa, ko so bila odpovedana tudi številna snemanja hollywoodskih zvezdnikov in ko morajo tudi oni številne sestanke opravljati preko spleta, zaželela slovenskih lepot. Natančneje Bleda, saj jo je navdušila fotografija blejskega otoka, ki jo je posnel Italijan Davide Anzimanni, delila pa jo je na svojem Instagram profilu. 

Navdušena pa ni samo Jennifer, ampak tudi številni njeni sledilci. Nekateri so v komentarjih potrdili, da so Slovenijo in Bled že obiskali ter da ji priporočajo obisk, navdušila pa je tudi svoje igralske kolege. Pod fotografijo je namreč zapisala: "Bi bili Zoom sestanki manj nadležni, če bi jih opravljala od tu?" Igralka Jennifer Love Hewitt pa se je na to v komentarjih odzvala z: "ko bi vsaj". Igralka Kimberly Williams-Paisley pa ji je svetovala, da mora preizkusiti in bo videla, kakšen bo rezultat. 

prejšnji članek
Madonna bo režirala film o svojem življenju
Kultura
Madonna bo režirala film o svojem življenju
naslednji članek
Znani Slovenci množično žrtve kraj identitet
Svet slavnih
Znani Slovenci množično žrtve kraj identitet