reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Savina še nikoli tako srečna in žalostna

24. 9. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
savina-atai

Savina Atai foto: Instagram

Savino Atai obdaja mešanica čustev, nad katerimi bedi oblak skrbi. Kot pravi, še nikoli ni bila tako zelo srečna, a hkrati tudi žalostna.

Savina je presrečna v objemu svojega soproga Garretta, pa vendar v sedanjost in prihodnost ne more zreti brez skrbi. Žalostna je, ker že devet mesecev ni videla svojih najdražjih in srčno upa, da bo lahko k sebi pripeljala vsaj svojo psičko.

»Zasebno še nikdar nisem bila tako srečna in izpolnjena, istočasno še nikdar nisem bila tako žalostna. Kaj bo z našim prelepim svetom? Že devet mesecev nisem videla svojega očija, druge mame Irene, nisem objela prijateljev... ne vem, ali bom še kdaj videla babico, krepko čez 90. jih ima. Urejam papirje, da bom lahko (upam!) čez nekaj mesecev šla po svojo psičko, potem bova midva v eni posebni karanteni v Aucklandu, ona v drugi,« je Savina potožila spletnim prijateljem in pojasnila, da se po njenem mnenju Nova Zelandija odlično spopada s situacijo zajezitve novega koronavirusa.

»Na našem otoku nimamo niti enega primera, ne rabimo mask. Hvaležna sem. Globoko. A jokam, ko vidim svojo psičko na Skypu, kužke na plaži ... jokam po pogovoru z očijem ... Včasih sem bila vsak teden na letalu, zdaj se to zdi, kot oddaljen spomin. Jokam, ko vidim otroke z maskami,« je razgalila svoje občutke, nato pa presenetila z odločitvijo, da bo za otroke in najstnike organizirala brezplačne spletne delavnice preprostih, zabavnih in učinkovitih vaj - Kids Tao Face Yoga, ki bodo otrokom in najstnikom pomagale pred in po nošenju maske.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Z grožnjami nad avtorja videa 'Kam gre beli zajček?'
Svet slavnih
Z grožnjami nad avtorja videa 'Kam gre beli zajček?'
naslednji članek
Uspešna slovenska športnica prvič postala mamica
Svet slavnih
Uspešna slovenska športnica prvič postala mamica