Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Z grožnjami nad avtorja videa 'Kam gre beli zajček?'

24. 9. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
matjaž-kosi

Matjaž in Simona Kosi foto: Matjaž Kosi

Simona in Matjaž Kosi znova razveseljujeta z zabavnimi videozgodbami, s katerimi skrbita za dobro voljo na družbenem omrežju. Žal pa njuni šaljivi kratki filmi ne vzbujajo le smeha, zakonca sta namreč deležna tudi žaljivk, groženj in izbruhov hudobije.

Avtorja legendarnega videa 'Kam gre beli zajček?' sta v mesecu marcu pričela obujati strast do snemanja zabavnih video vsebin, s katerimi skušata pregnati skrbi in sivino vsakdana spletnih uporabnikov. Kot sta pojasnila svojim 23. tisočim sledilcem, to počneta s srčnim namenom, da bi jih sprostila in nasmejala, česar pa vsi žal ne vidijo v tej luči.

»Ob številnih pozitivnih kritikah dobivava tudi negativne in kadar so dobro namerne, sva jih vesela. Kadar pa gre za žalitve, grožnje in izbruhe hudobije, pač zamiživa na eno oko in greva dalje. Če se odločiš, da počneš nekaj takega, kot počneva midva, moraš biti pripravljen na veliko dobrega in tudi hudega. Ne moreva biti zmeraj všeč vsem in to ni najin namen. Najin namen je, da ostaneva pred vami pristna, iskrena in nenarejena, kakršna sva v resnici,« skušata na vse skupaj razumno gledati Kosijeva, ki spletni publiki polagata na srce, naj bodo spoštljivi drug do drugega ter naj ne prestopijo meje poniževanj in žalitev. »Predvsem pa ohranjajte humor v življenju ter sprejmite sami sebe takšne, kot ste, ker ste takšni najlepši in najboljši.«

prejšnji članek
Žan in Žiga ženskam pokazala, kako se speče potico
Resničnostni šovi
Žan in Žiga ženskam pokazala, kako se speče potico
naslednji članek
Savina še nikoli tako srečna in žalostna
Svet slavnih
Savina še nikoli tako srečna in žalostna