petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Reginin sin že v režiserskih vodah!

3. 10. 2020; 12.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
regina (1)

Regina z družino foto: osebni arhiv

Regina ne skriva sreče, sila je namreč ponosna na svojega sina Aleksandra, ki odločno niza korake na poti do zastavljen ciljev.

Starši si želijo lepih odnosov z otroki, seveda pa so ponosni tudi na vsak njihov dosežek. Pevka Irena Kogoj - Regina je nadvse zadovoljna s svojim edincem Aleksandrom. »S sinom imava lep in dober odnos, predvsem pa se oba spoštujeva in si, kar je najpomembnejše, zelo zaupava. Vem, da se Aleksander zaveda, da mu bom vedno stala ob strani, in čutim, da to zelo ceni in mu veliko pomeni, obenem pa mu dajem popolnoma proste roke pri njegovih odločitvah. Seveda pa ga podpira tudi oče Aleksander,« pove pevka in doda, da se je njen sin odločal med tremi smermi študija.

Regina foto: osebni arhiv

Na koncu je prevladala njegova ljubezen do filma in julija je diplomiral iz filmske režije na AGRFT. Mladenič pa ambiciozno zre naprej in pred kratkim so bili vsi trije izjemno veseli, ko so z AGRFT prejeli pošto, da je Aleksander sprejet še na magistrski študij. Mladenič pridno ustvarja že med študijem in pred meseci so njegov kratki film predvajali v Kinodvoru.

prejšnji članek
Obožujete čips? To so zdrave alternative!
Zdravje
Obožujete čips? To so zdrave alternative!
naslednji članek
Življenje Ane Klašnje se je zelo spremenilo
Svet slavnih
Življenje Ane Klašnje se je zelo spremenilo