nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znano, kdaj bo Drake razveselil z novim albumom

28. 10. 2020; 12.00
Avtor: STA
Drake

Drake foto: Profimedia

Kanadski raper in kantavtor Drake je razkril mesec izida novega albuma Certified Lover Boy.

Drake je v soboto na svoj 34. rojstni dan objavil enominutni instrumentalni video, ki je potrdil naslov njegovega novega albuma in razkril mesec izida. Album Certified Lover Boy, že šesti glasbenikov studijski album, bo izšel januarja 2021. Sledil bo albumu Scorpion iz leta 2018, navaja revija Variety.

Video se začne s prizorom dečka, domnevno verzijo Drakea samega, ki ima pogled usmerjen navzgor proti žarometu, ki ga osvetljuje. Video nato obudi podobe, znane iz glasbenikovih preteklih albumih - Take Care, Nothing Was the Same in Dark Lane Demo Tapes. Drake ima v lasišče zabrito podobo srca, kar se najverjetneje nanaša na naslov prihajajočega albuma.

Proti koncu videa je na strehi osvetljenega stadiona mogoče videti črke CLB, ki jih delno prekrivajo naslikane vrtnice. Zaključi se z zatemnjenim ozadjem z napisom januar 2021. Video sta na Twitterju delila tako Drake kot njegova glasbena založba OVO Sound.

Drake je na izid novega albuma prvič namignil v aprilu. Album Certified Lover Boy, čigar naslov je glasbenik razkril 14. avgusta, naj bi po prvotnih načrtih izšel letos poleti. Na isti dan je oboževalcem predstavil pesem z Lilom Durkom, ki nosi naslov Laugh Now Cry Later, ki je tudi prvi single tega najnovejšega projekta, še piše Variety.

prejšnji članek
Kako delujejo lažni spletni zaljubljenci?
Zdravje
Kako delujejo lažni spletni zaljubljenci?
naslednji članek
Za zvezdo želijo Burakovega sina, starša vrtoglavo ponudbo zavrnila
Svet slavnih
Za zvezdo želijo Burakovega sina, starša vrtoglavo ponudbo zavrnila