državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski sestri s pesmijo ogreli spletne zidove

1. 11. 2020; 01.00
Avtor: V.M.
nagode

Petra in Teja Nagode foto: Osebni arhiv

Konec tedna je na družbenem omrežju odmevala čudovita interpretacija legendarne slovenske popevke Med iskrenimi ljudmi'. Kdo sta dekleti, ki sta z melodijo ogreli spletne zidove in poskrbeli, da je grenko sladek okus pesmi Majde Sepe segel do srca?

Teja in Petra Nagode sta sestri, ki sta v soju pritajene svetlobe zapeli in zaigrali na klavir ter spletnim prijateljem pričarali občutek topline ter zavedanja, kako pomembno je, da ostanemo zvesti sami sebi in svojim najdražjim.

»V teh časih imamo priložnost, da preživimo več trenutkov v krogu najbližje družine, za kar si sicer včasih ne znamo vzeti časa. Tudi midve sva izkoristili dano situacijo in skozi pesem, ki ima zares pomenljivo besedilo in globoko sporočilo, vsaj malo pozabili na vsakodnevne tegobe,« sta nam pojasnili nadarjeni dekleti.

A čeprav bi si zlahka predstavljali, da Teja osvaja publiko na velikem odru, pa naj vam zaupamo, da študentka delovne terapije prepeva zgolj ljubiteljsko, za dušo. Petra, ki jo spremlja na klavirju, je učiteljica klavirja in nauka o glasbi, skupaj pa sta simpatičen tandem, ki domače v zavetju doma razveseljujeta tudi z bolj veselimi in razigranimi ritmi.

Prisluhnite jima tudi vi. Verjamemo, da vam bosta polepšali dan ...

prejšnji članek
Kako odpraviti PMS in vse značilne ženske težave
Zdravje
Kako odpraviti PMS in vse značilne ženske težave
naslednji članek
Kupil Muro, prodaja Sobo 120, obljublja nov album ...
Svet slavnih
Kupil Muro, prodaja Sobo 120, obljublja nov album ...