nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Babica Savine Atai se bori v bolnišnici

3. 11. 2020; 08.00
Avtor: J.K.
Savina Atai

Savina Atai foto: Arhiv Zvezde

Savina Atai se počuti žalostno in nemočno. Njeni 93-letni babici Mici je opešalo zdravje, zadnje dni se bori v bolnišnici …

Savina Atai je ponosna na svojo babico, ki trmasto kljubuje zdravstvenim težavam. »Od srede do sobote so nas pripravljali na odhod, zdaj pa se moja pogumna, trmasta, čudežna 93-letna mama Mici bori,« je sledilcem pojasnila Savina in poudarila, da babica nima covida-19.

Kot je razložila, so se sprva počutili povsem nemočno, saj zaradi trenutnih ukrepov nihče ne more do nje. »Na začetku je bil en sam globok občutek nemoči. Srce se mi je trgalo. Ona čisto sama. Nihče ne more do nje. Jaz ne morem do nje. Ne morem niti do očija. Oči ne more do nje. Ekstremne okoliščine pa v nas lahko zbudijo izjemne sposobnosti. Na nič zunanjega se nisem mogla oprijeti povezanega z babico. Če sem želela biti v stiku z njo - sem se morala oprijeti zgolj na notranji svet. Tam sem se jo lahko dotaknila. Jo objela. Ji povedala, kako jo imam rada. Bila z njo. Sem z njo. To me je bolj povezalo z njo, kot kadarkoli. Bolj jo čutim,« je v zapisu na družbenem omrežju razkrila Savina in zaključila, da je z notranjim potovanjem še bolj začutila in se povezala z družino.

prejšnji članek
Tara Zupančič presenetila z novim videzom
Svet slavnih
Tara Zupančič presenetila z novim videzom
naslednji članek
Damjan šokiral Moniko – je bilo vse zrežirano?
Resničnostni šovi
Damjan šokiral Moniko – je bilo vse zrežirano?