stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sebastian: Ne 'travmiram' nad situacijo, ampak iščem nove poti

5. 11. 2020; 07.00
Avtor: K.M.
Sebastian - Hočem to nazaj_ctrl.media_163

Sebastian - Hočem to nazaj foto: Promocijski material

Nekoč priljubljeni slovenski pevec, ki se je pred dnevi s predelavo svoje prve uspešnice povzpel na vrhove slovenskih glasbenih lestvic, je že vrsto let lastnik plesne šole, ki se je zaradi situacije znašla pred številnimi izzivi. Kako se sooča z njimi?

Sebastian, pevec, lastnik plesne šole, strastni popotnik in še kaj, nam je zaupal, da je sam mnenja, da so se super znašli, kljub temu, da so treningi v živo v Sloveniji do nadaljnjega onemogočeni. Do pred dnevi so treninge sicer še lahko izvajali v Avstriji, ki je šele v torek nastopila s popolnim zaprtjem, načeloma pa je večino treningov znotraj svoje plesne šole preselil na splet, podobno, kot je to storil že v mesecu marcu. 

Preberite še veliki intervju s pevcem Sebastianom. Kliknite >>TUKAJ<<.

"Pod povezavo Online ponudili kot treninge za doma v dveh oblikah: preko videoteke in preko prenosov v živo. V videoteki imamo že zdaj ogromno zbirko plesnih in ne plesnih programov za vsakogar, vadeči pa se lahko odločajo med plačilom posameznih treningov in naročilom na celomesečno vadbo. Sistem je zelo enostaven in odlično teče že zdaj, saj so treningi dostopni 24 ur na dan, 7 dni v tednu in kjerkoli na svetu že ste. Drugi segment so treningi preko prenosov v živo, ko se zberemo ob 19:00 na določen dan in treniramo preko računalnika — jaz iz moje plesne dvorane, moji vadeči pa vsak pri sebi doma; tukaj imamo tedenske pakete," nam je situacijo razložil Sebastian, ki je dodal, da se ni prepustil usodi, ampak da vedno išče nove rešitve. "Torej ne travmiram nad situacijo, temveč iščem nove poti in čas izkoriščam za tisto, kar bi moral narediti že pred časom, pa nekako ni zneslo, ker ni bilo nujno, žene pa me tudi misel, da se bodo tudi zdajšnje razmere morale prej kot slej umiriti. Nujno potrebno se mi zdi tudi, da se ljudje zdaj v vsej tej negativnosti in strahu ukvarjajo s športom ter tako resetirajo svojo glavo vsaj trikrat tedensko."

prejšnji članek
Kako voditelj Klemen Bunderla skrbi za svoje zdravje?
Svet slavnih
Kako voditelj Klemen Bunderla skrbi za svoje zdravje?
naslednji članek
Ima Alenka Košir urejeno ali neurejeno stanovanje?
Svet slavnih
Ima Alenka Košir urejeno ali neurejeno stanovanje?