stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anja Ramšak nič več pozitivna na koronavirus

6. 11. 2020; 05.00
Avtor: PR
Denis Avdić Show (2)

Denis Avdić Show foto: Denis Avdić Show

Negativna Anja Ramšak presenetila sodelavce!

Ekipa najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, na Radiu 1 je bila 14 dni v nepopolni zasedbi. V studiu so bili samo trije prijatelji, voditelji Denis Avdić, Miha Deželak in Jana Morelj. Voditeljica Anja Ramšak je namreč preteklo sredo izvedela, da je bila v stiku z nekom, ki je bil v stiku z okuženo osebo in nemudoma zapustila radio ter se samoizolirala. Test je kmalu pokazal, da je pozitivna na novi koronavirus. Ker je še pravi čas preventivno odšla domov, k sreči ni okužila nobenega od sodelavcev, saj so bili ostali prijatelji na testu negativni.

Anja je sprva počivala in okužbo prebolevala v domači postelji, ko pa se je počutila bolje, pa se je sovoditeljem pridružila v etru. Seveda iz varnega zavetja svojega doma. Ker pa je minilo že več kot 14 dni od okužbe, je včeraj opravila še en test, ki pa je k sreči pokazal, da je sedaj negativna! Simpatična voditeljica se je zato odločila, da preseneti svoje prijatelje in se je nenapovedano prikazala na radiu. Ko so jo Denis, Jana in Deželak zagledali, so ji skočili v objem in veselje se je začelo.

»Dobro jutro sončki, a vi pa kar sami? Ljudje sporočam vam, da sem negativna in da imam po 14-ih dneh oblečen modrček (smeh). Jaz se kar tresem od vznemirjena, prva stvar, ki jo bom naredila je, da bom šla v trgovino,« je dejala Anja. »Vesel sem, to je najboljša novica. Itak imamo pozitivni petek, ampak bravo, da si negativna,« je dejal Deželak.

prejšnji članek
Gorski zdravnik: Zvezdnik postal 'zdravnik za dušo'
Svet slavnih
Gorski zdravnik: Zvezdnik postal 'zdravnik za dušo'
naslednji članek
Naprave ugašajte in uporabljajte stikala
Zdravje
Naprave ugašajte in uporabljajte stikala