kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

la-palma, lava, izbruh-vukana Svet24.si

FOTO: Lava golta vse pred sabo, a naravi se je ...

blaz1 Svet24.si

Blaž Švab o tem, kaj je počel med poletjem, in ...

milan kucan 1990 bobo Reporter.si

Ljerka Bizilj: Kako sem postala »Kučanova ...

oshkosh, lkov 4x4, matej tonin Necenzurirano

Zakaj Tonin ni razkril, da bo kupil še 100 ...

kmetija, ambrož, nina-radi Njena.si

Nina Radi na Kmetiji našla svojega sanjskega ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Anja Ramšak nič več pozitivna na koronavirus
| PR

Anja Ramšak nič več pozitivna na koronavirus

Denis Avdić Show, Denis Avdić Show

Negativna Anja Ramšak presenetila sodelavce!

Ekipa najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, na Radiu 1 je bila 14 dni v nepopolni zasedbi. V studiu so bili samo trije prijatelji, voditelji Denis Avdić, Miha Deželak in Jana Morelj. Voditeljica Anja Ramšak je namreč preteklo sredo izvedela, da je bila v stiku z nekom, ki je bil v stiku z okuženo osebo in nemudoma zapustila radio ter se samoizolirala. Test je kmalu pokazal, da je pozitivna na novi koronavirus. Ker je še pravi čas preventivno odšla domov, k sreči ni okužila nobenega od sodelavcev, saj so bili ostali prijatelji na testu negativni.

Anja je sprva počivala in okužbo prebolevala v domači postelji, ko pa se je počutila bolje, pa se je sovoditeljem pridružila v etru. Seveda iz varnega zavetja svojega doma. Ker pa je minilo že več kot 14 dni od okužbe, je včeraj opravila še en test, ki pa je k sreči pokazal, da je sedaj negativna! Simpatična voditeljica se je zato odločila, da preseneti svoje prijatelje in se je nenapovedano prikazala na radiu. Ko so jo Denis, Jana in Deželak zagledali, so ji skočili v objem in veselje se je začelo.

»Dobro jutro sončki, a vi pa kar sami? Ljudje sporočam vam, da sem negativna in da imam po 14-ih dneh oblečen modrček (smeh). Jaz se kar tresem od vznemirjena, prva stvar, ki jo bom naredila je, da bom šla v trgovino,« je dejala Anja. »Vesel sem, to je najboljša novica. Itak imamo pozitivni petek, ampak bravo, da si negativna,« je dejal Deželak.