benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mlada slovenska glasbenika presenetila z nosečnostjo

11. 11. 2020; 10.00
Avtor: K.M.
ANSAMBEL ŠEPET z Laro Voler

Člani Ansambla Šepet foto: S.G.

Člana slovenskega Ansambla Šepet sta stara šele 22 in 23 let, za njima je že sedem let veze, januarja pa bosta prvič postala starša.

Člana slovenskega Ansambla Šepet, 22-letna pevka Lara Voler in leto dni starejši Aljaž Goričnik sta svoje prijatelje in oboževalce ansambla presenetila z novico, da bosta v začetku leta 2021 prvič postala starša. "Nekoliko nepričakovano sva kaj kmalu po pričetku prve karantene izvedela, da bova postala starša. Najprej šok, ko sva se zavedela kaj se dogaja, naju je obdajalo veselje, ljubezen do bitja, ki prihaja. Ker je bilo nenačrtovano in nepričakovano meniva, da je zato še toliko lepše darilo najine ljubezni. Ta najin mali čudež pričakujeva v mesecu januarju, ki bo več kot odličen začetek novega leta," sta nam zaupala glasbenika, ki sta si v zadnjih mesecih uredila tudi skupni dom.

Lara Voler, Aljaž Goličnik foto: Osebni arhiv

Lara nam je še zaupala, da je novico najprej razkrila svojemu Aljažu, šele nato pa družinskim članom in prijateljem. Pred spletnimi prijatelji pa sta novico skrivala kar devet mesecev. "Res je, da novice nisva želela takoj podeliti v javnost saj sva si zadala, da sva v tem času najbolj skoncentrirana na to, da bo dete lepo, zdravo raslo in da bo vse potekalo normalno. V tem času sva se mnogo naučila o nama in ljudeh okoli naju, ki so se iskreno veselili z nama. Res je da še nismo popolnoma zaključili nosečnosti, a upava, da bo vse tako potekalo kot je do sedaj brez težav in zapletov."

Novico sta s preostalimi prijatelji in oboževalci ansambla razkrila na družbenem omrežju, kjer so se usule številne čestitke, ki se jim pridružuje tudi naše uredništvo. 

prejšnji članek
'Po vlogi v seriji Igra prestolov smo stradali'
Svet slavnih
'Po vlogi v seriji Igra prestolov smo stradali'
naslednji članek
Saša Lendero znova razveseljuje oboževalce
Svet slavnih
Saša Lendero znova razveseljuje oboževalce