nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

'Po vlogi v seriji Igra prestolov smo stradali'

11. 11. 2020; 11.00
Avtor: J.K.
jason momoa

Jason Momoa foto: Profimedia

Igralec Jason Momoa je presenetil s spominom na težko obdobje, ko zaradi velikih dolgov ni mogel nahraniti svoje družine.

Po izjemnem uspehu filma Aquaman je igralec Jason Momoa dobro situiran in nima skrbi z osiromašenim bančnim računom. A kot razkriva, pred leti njegov svet še zdaleč ni bil tako rožnat.

Nedvomno največji uspeh v svoji dosedanji igralski karieri je požel z akcijsko domišljijsko pustolovščino Aquaman. foto: Profimedia

Leta 2011, preden je HBO-jeva uspešnica Igra prestolov postala svetovni hit, torej takoj po samem sodelovanju v prvi sezoni, ko je bil umorjen Khal Drogo, se je namreč igralec znašel v situaciji, ki je močno vplivala na preživetje njegove družine. Kot je pojasnil, navkljub prizadevanju nikjer ni dobil službe, razmere pa so postale tako hude, da so celo stradali. »To je resnično velik izziv, ko imaš otroke, pa si popolnoma zadolžen,« je pojasnil za revijo InStyle 41-letnik, ki danes velja za enega najbolj vročih hollywoodskih igralcev.

Momoa je poročen z 52-letno igralko Liso Bonet, s katero ima dva otroka, 13-letno hčerko Lolo Iolani in 11-letnega sina Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha.

Z ženo Liso je dobila dva otroka, Lolo Iolani in Nakoo-Wolfa Manakauapa (skrajno levo je Jasonova mama Coni). foto: Profimedia

prejšnji članek
Raay pokazal svojo razširjeno družino
Svet slavnih
Raay pokazal svojo razširjeno družino
naslednji članek
Mlada slovenska glasbenika presenetila z nosečnostjo
Svet slavnih
Mlada slovenska glasbenika presenetila z nosečnostjo