nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pevka Hajdi bila kot najstnica velikokrat pretepena s strani sovrstnikov

10. 11. 2020; 12.00
Avtor: K.M.
roisin 6

Hajdi Korošec Jazbinšek foto: Žiga Intihar

Hajdi Korošec Jazbinšek je danes uspešna poslovna ženska, pred leti pa je kot prva najstniška zvezdnica v Sloveniji navduševala množice ljudi. Kako se je kot dekle na začetku najstništva spoprijela z vso slavo in obveznostmi?

Hajdi je bila gostja v tretji epizodi podcasta Na svoji strani z Ajdo Rotar Urankar, v pogovoru, ki je zaradi varnostnih ukrepov tokrat potekal na daljavo, pa sta spregovorili tudi o slavi, s katero se je kot deklica oziroma najstnica spoprijemala Hajdi. "Hecno je bilo, tako si bil zaželen in sprejet okoli, v domačem okolju ali v šoli je bila pa situacija popolnoma drugačna. Zame so bili to zelo kaotični časi, sem pa zelo vesela, da sem jih doživela. Tako v pozitivnem kot negativnem smislu, to obdobje je mene zelo oblikovalo kot osebo," je nekdanja slovenska pevka priznala v podcastu. Spregovorila pa je tudi o fizičnih napadih. "Otroci znajo biti zlobni, včasih ta zloba ne pozna meja. Biti tarča posmeha s strani skupin je zelo naporno. Velikokrat sem bila v garderobi pretepena, pa nisem vedela zakaj, in tudi učitelji več niso vedeli, kaj storiti," se temne plati svojih šolskih časov spominja Hajdi. Takšne situacije so jo vodile v osamljenost in pogosto ni več vedela, kaj storiti, da bi pripadala družbi. "Bolj kot boli, bolj rasteš. Vsa ta bolečina je pomembna za razvoj človeka in za razvoj empatije," modro zaključi.

Fotografija je bila narejena na prvi epizodi, kjer je bila Hajdi ena izmed poslušalk pogovora z Aljošem Bagolo. foto: Marko Delbello Ocepek:

Celoten pogovor je na voljo na Apple Podcasts: https://apple.co/36eLkFx  in vseh drugih večjih podcast platformah, kot je Anchor:https://bit.ly/38oElwi.

prejšnji članek
Brezplačni spletni treningi na spletu
Zdravje
Brezplačni spletni treningi na spletu
naslednji članek
2500 NIZKIH REDNIH CEN
Zdravje
2500 NIZKIH REDNIH CEN