Marko Miladinović foto: Promo foto
Vsestranski Marko Miladinović je velik gurman, in ker ima korenine v Srbiji, ga spravite v veliko zadrego, če ga vprašate, katera hrana je boljša: slovenska ali srbska. »Zase pravim, da sem Jugosloven, gre namreč za izpeljanko, ker je oče Srb, mama pa Slovenka. Do obeh držav gojim veliko simpatijo. Še vedno pa lahko rečem, da v Ljubljani jemo boljšo hrano kot v Beogradu. Gre namreč za to, da v Srbiji še vedno izhajajo večinoma iz balkanske kulinarike.
Zase lahko rečem, da sem tudi specialist za testenine. To je namreč ena izmed prvih jedi, ki se jo skoraj vsak nauči skuhati. Lahko bi razpredal tudi o sami pripravi testenin in o tem, kdaj so in kdaj niso al dente.« Marko pa nam je še zaupal, da bi imel nekoč rad svojo kuharsko oddajo. »Rad bi, da bi drugi opazili to mojo ljubezen do kulinarike in me povabili h kakšnemu projektu. Morda nekoč, nekje, ko bo pravi čas za to.«
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.