strelec Dobra karma

Kaj obdobje Strelca prinaša vsakemu od 12 ...

nina puslar 2 Svet24.si

Nina je bila vedno bolj skromne narave

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Janše ne bodo pokopali ne Kučan ne Golobič ne ...

covid-19 cepivo Svet24.si

Prioritetna lista cepljenja: najprej bi cepili v ...

Logar-1 Necenzurirano

Državnega denarja za podjetja ni, za projekt ...

bruce-lee Odkrito.si

Bruce Lee bi bil star 80 let

Ana Lu Lamut Njena.si

Najini mostovi: 'Klaro' razveselili oboževalci ...

Luka Sešek išče ljubezen
| Revija Zvezde Lady

Luka Sešek išče ljubezen

Luka Sešek se trenutno posveča glasbi, zato je študij postavil na stranski tir., Revija Zvezde

Luka Sešek je še samski, a ne, ker bi bil izbričen, le tiste 'ta prave' še ni spoznal.

Luka Sešek je navduševal v oddaji Znan obraz ima svoj glas, pa tudi po njej je mladenič vsestransko aktiven. »Jaz sem super! Hvala bogu je bilo letošnje poletje zelo pestro. Z našo skupino Proper smo imeli skoraj vsak vikend 'špil'. Nismo vedeli, kaj pričako-vati, ampak so se zadeve med sezono ravno prav umirile, da smo lahko nastopali. Zdaj pa je čas za novo sezono ustvarjanja. Dozorele so nove pesmi in ideje, karantena pa to še dodatno podpira. V sobi za mikrofonom pozabiš na vse, si v drugem svetu in to mi je zelo všeč,« pravi Luka, ki pa se hitro izmuzne ali pa se pretvarja, da ne sliši, ko beseda nanese na študij in ljubezen.

Foto: Organizator - Luka Sešek in Lila

»Malo za šalo, malo za res, moj študij je trenutno na stranskem tiru. Glede na to, da se ukvarjam s toliko različnimi stvarmi, ne vidim smisla, da bi se pripel na eno stran in študiral. Zavedam se, da je znanje edina stvar, ki ti je ne more nihče vzeti, in da ti širi obzorja, a vseeno še nisem prepričan, ali je pravi čas, da se vrnem v študijske klopi,« pravi in hitro navrže, da je še vedno samski.

»Ne bi rekel, da sem izbirčen, ampak verjamem v to, da je nekje tista, ki je 'prava'. Želim in upam, da se čim prej oglasi,« še doda. Glasbenik si v teh časih želi, da bi se ljudje pogovarjali še o drugih temah, kot so virus, ukrepi, kdo je kriv, zakaj je tako ... »To se potem kaže tudi v energiji pri ljudeh. Pogrešam pogovore o koncertih, nogometnih tekmah ...«