stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja Postružnik Koren srečna kot še nikoli

1. 12. 2020; 08.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Tanja Postruznik Koren (2)

Tanja foto: M24

Tanja Postružnik Koren uživa v šolanju otrok na daljavo, hkrati pa se je spet posvetila svojemu konjičku – ustvarjanju z glino.

Nasmejana voditeljica priljubljenega šova Ljubezen po domače Tanja Postružnik Koren je poleg vloge na televiziji najraje mama dveh otrok in žena. Med karanteno se je, kot pravi v šali, tudi sama vrnila v šolske klopi, saj mora opravljati tudi vlogo učiteljice.

»Vsi smo se znašli v istem položaju in sama lahko mirno rečem, da s šolanjem na daljavo otroka nimata večjih težav. Celo nasprotno. Učita se pri tem še večje samostojnosti, odgovornosti do načrtovanja časa v dnevu, učita se učiti in naučiti. Preveč kritik je slišati in premalo spodbude, mi smo namreč z odzivnostjo učiteljev, podajanjem snovi in nalog zelo zadovoljni. Vidim, koliko truda je na drugi strani, koliko videosrečanj, koliko inovativnih gradiv, učnih listov, avdio- in videovsebin pripravijo. Res pohvalno in resnično gre za prave in domiselne rešitve, ki so v teh razmerah nujne. Moje delo je zgolj bedenje nad dnevnim urnikom, pregled, pogovor, pojasnilo tu in tam. Ti časi so dragoceni za odnose med starši, otroki in šolo ter s pravim pogledom na situacijo celo zelo povezovalni in napredni,« priznava Tanja, ki ima v teh dneh čas tudi spremljati novice o oddaji, ki jo vodi, vesela pa je tudi, da je spet našla čas za svoj konjiček, in sicer ustvarjanje z glino.

Tanja Postružnik Koren

Tanja Postružnik Koren foto: M24

prejšnji članek
Horoskop: Komunikacija bo vaše orožje
Horoskop
Horoskop: Komunikacija bo vaše orožje
naslednji članek
Se je Sabina Mlakar zaročila?
Resničnostni šovi
Se je Sabina Mlakar zaročila?
#obraziavenija
obraziavenija